Şimdi Ara

2013 Yılında 1.6 Milyon LEGO Oyunu Satıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Warner Bros. Interactive, LEGO serisinin satış miktarı ile ilgili açıklamalar yaptı. Bu açıklamalara göre 2013 yılında 1.6 milyon LEGO oyunu satıldı. Üstelik 2014'te de satışlar iyi gidiyor. 2014 yılındaise şu ana kadar 420,200 adet LEGO oyunu satılmış.
     
         Batman, DC, Marvel, The Hobbit, Harry Potter ve The Lord of the Rings'in LEGO oyunları bulunuyor. Son olarak karşımıza LEGO The Movie Videogame çıkmıştı. Yetkililer satışların giderek artacağını düşünüyorlar.
     




  • Birsürü lego oyunu çıkıyor ve birton da platform a. Sayı bana baya az geldi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yapımcının yerinde olsam disneyle anlaşmaya çalışırdım iyi malzeme olursa çok daha iyi olur örneğin marvel ve dc oyunları çok eğlenceliydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-

    Birsürü lego oyunu çıkıyor ve birton da platform a. Sayı bana baya az geldi.


    Ticarette her ürün kendi ticketbase'inde değerlendirilir. Örneğin dünyaca ünlü bir mücevherci Türkiyedeki satışlarını her düğünde takılan bilezik sayısıyla karşılaştırmaz. O adamın hitab ettiği kesim farklıdır. Ve bu nedenle lego oyunlarınıda her ticari oluşum gibi kendi ticketbase lerinde değerlendiriyorlar. Bu açıdan bakıldığında sayı oldukça başarılı bence. Lego benzeri oyunların grafik portu sorunu yok yani bu nedenle bence çoklu platformu kafalarına takmıyorlar. Açıkcası ben beğendiklerimi satın alıp oynadım ve memnun kaldım herkese tavsiye ederim hele ki benim gibi lego hobileri varsa. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.