Şimdi Ara

MGS V: The Phantom Pain'de Olabildiğince Az Sinematik Sahne Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Metal Gear Solid oyunlarının sinematikleri her zaman etkileyici olmuştur. Bu sahneler adeta sizi oyuna daha fazla bağlar; buna karşın Metal Gear Solid 4'te sinematik sahnelerin gereğinden fazla olduğunu düşünenlerin sayısı hiç de az değildi.
     
         Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: The Phanton Pain'de olabildiğince az sinematik sahne olacağını söylüyor. Tabi bunda oyunun açık dünya oynanış yapısına geçmesinin de etkisi bulunuyor.
     
        Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in haritasının MGS: Ground Zeroes'tan 200 kat büyük olacağı söyleniyor. Zaten böylesine büyük bir haritaya sahip oyunun konusunu sinematik sahnelerle yönlendirmek mümkün görünmüyor.
     








  • Daha dün geound zeroes'u bitirdim. Resmen eski dostuma kavuşmuş gibi oldum. Ama Big Boss'tan David Hayter'ın sesini duyamayınca bir tuhaf oluyor insanın içi..
    200misli büyük harita dersen ben çok pis gaza gelirim ama!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4'ü oynarken çok keyif aldım, sinematikler hiç rahatsız etmedi beni, bilakis kendimi film izler gibi buldum. şahsen phantom pain'de de aynı derece ara sahne görmek isterim. açık dünya olacak olması oyun süresini uzatacağı için ara sahne sıklığını azaltacak olsa da en az guns of the patriots ile aynı sayıda ara sahne olmalı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya cekirdek kitle zaten o sinematikleri seviyor oyunu yeni yeni duyan bebelerden gelen sikayetler uzerine guzelim sinematikleri kesicekler yazik olmus ben ozellikle o sinematikleri izliyordum .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sinematikler oyunun en güzel yerlerini oluşturuyor sevmeyip sadece aksiyona dalan bebeler için güzelim sinematikler gittikçe azalıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben daha önce hiçbir MGS'yi oynayamadım. Ama bunu almayı düşünüyorum oyunun ayrıntılı konusunu nasıl bulabilirim?
  • youtube da videolar var sinema şeklinde hazırlanmış mgs twin snakele basla izlemeye sonra sirayla git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.