Şimdi Ara

inFamous Aslında Animal Crossing'e Benzeyen Bir Oyundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Nintendo'nun büyük ilgi gören oyunu Animal Crossing bildiğiniz gibi hayvanların bulunduğu bir dünyada geçen bir simülasyon oyunudur. Bu oyun Sony'nin inFamous serisinin de kaderini değiştirebilirmiş. Sucker Punch Productions'ın kurucularından Chris Zimmerman'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
     
        "İster inanın, ister inanmayın inFamous hakkındaki ilk fikrimiz Animal Crossing benzeri bir yapımdı, ama süper kahramanları kontrol ediyordunuz. Bu ve bunun gibi çılgın fikirler vardı. Bu doğrultuda 1 yıl boyunca çalıştık. Şu an gördüğünüzden daha çok stilize edilmiş, daha çizgi film benzeri görseller vardı. Böyle bir oyunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için sıkı çalıştık"
     
        inFamous'ın ilk tasarımında balonları çalan mor gorillere karşı savaştığımız belirtiliyor. Nereden nereyeeee...
     








  • Oyun dünyasını oyunculuğu bu yüzden seviyorum ve bu yüzden bir oyuncuyum. Hayal gücünün ve üretmenin bir sınırı yok (bazı yapımcıalr vs hariç tabi) Adamlar Animal Crossing (sevdiğim bir seridir) gibi bir oyundan inFamous çıkarmış ki bu gerçektende hayal gücünün ve azmin güzel bir örneği. Ve insan zihninin neler başarabileceğininde bir göstergesi. Gerçekten haberi okuduğumda mutlu oldum ama açıkcası prototip aşamasındaki düşündenin bir demosunu görmek isterdim :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oha evrim diye buna denir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.