Şimdi Ara

Bethesda Elder Scrolls Online'da Aylık Ödemeyi Savunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     The Elder Scrolls Online yakında çıkmaya hazırlanırken, oyunu deneyen bir çok kişi aylık ücret ile ödeme yönteminden şikayetçi. Yayıncı Bethesda ise oyununun 15$ ücreti hak ettiğini savunuyor.
     
         Halkla İlişkiler yardımcı başkanı Pete Hines bu konu ile ilgili olarak "Oyun için alacağımız desteğin oldukça kuvvetli olacağını ve ödediğiniz dolarların hakkını verebileceğini hissediyoruz. Ayrıca size içerik desteği sağlamak konusunda ise kendimizden oldukça eminiz." açıklamasını yaptı.
     
         Ayrıca Pete Hines, Elder Scrolls Online'ın free-to-play modele geçmesi durumunda, "daha düşük bir oyun" olacağına inandığını söyledi.Yeni içeriklerin komik şapkalar veya yeni silahlar olmayacağını özellikle belirten Hines, bu içeriklerin gerçek olacağını, dikkate değer ve sanki bir DLC gibi düzenli olacağını söyledi. 
     
         "Bu devasa bir 'İstediğin yere git, istediğin şeyi yap' oyunu ve biz bu tür bir tecrübenin aylık ücret vermeye değer olduğuna inanıyoruz." diyen Hines "Oyun için en iyi ve en havalı tecrübeye ev sahipliği yapabileceğini düşüğündüğümüz şekilde çıkartmak istiyoruz. Bu da bir çok insanı, bir çok içerik yaratıcısını çalıştırıp, düzenli olarak yeni içerik gelmesini sağlamak demek; her dört haftada, beş haftada veya altı haftada bir. İlginizi çekip oynamak isteyeceğiniz içerikler." açıklaması ile, bütün oyunculara hitap eden içerikler eklemek istediklerini belirtiyor.
     
         Elder Scrolls Online önümüzdeki Nisan ayı başlarında PC için çıkıyor. Konsol versiyonu ise Haziran ayında oyuncuların beğenisine sunulacak.
     









  • 150-160TL Bethesda Elder Scrolls Online Satın alıp her ay 15$ ödemek yerine 150TL BF4-Titanfall Daylight Darksouls 2 alınabilir.Bir firmanın böyle itici bir açıklama yapması gerçekten çok kötü Bethesda kazandığın saygıyı kaybediyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pis aç gözlü erif'Hem oyuna para iste,hem de aylık para iste ve bu kadar şey yetmezmiş gibi oyun içi makro satışlar yap.Bunlara taviz veren insanlar çok saf ya da enayidir.Bu oyun bir sene için neredeyse 1000 lira harcanmayı hak etmeyecek kadar kötü.Beta rezil rüsvaydı,beğenenler vardı ama wow oynamış nesile hitap etmiyor diye düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @odegilde
    1-)Oyun 150-160 TL değil, şuan itibarı ile 105 TL kinguin sitesinde.
    2-)Bu 105 TL içinde 30 günlük oynama süresi mevcut.Böylece oyun 75 TL oluyor.
    3-)BF4 hala kendine netcode bug haritası çıkarmakla uğraşıyo,ESO 2007'den beri geliştirilmekte ve geçen hafta megaserverlarda 1000 vs 1000 savaşlar oldu.
    4-)Aylık ücret sisteminin herkesin hak vereceği gibi trollcüleri tamamen olmasa da çoğunu uzak tuttuğunu ve oyunu daha keyifli yaptığını hepimiz biliyoruz.
    5-) Kimseye zorla aldırmıyorlar.
    Hayırlı Günler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @naklan mikro ödemeler için bu haberi okumanı tavsiye ederim kardeşim.Belki fikrin değişebilir o konuda.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_Onlineda_Mikro_Odemeler_Var-41131.htm

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "Bu devasa bir 'İstediğin yere git, istediğin şeyi yap' oyunu ve biz bu tür bir tecrübenin aylık ücret vermeye değer olduğuna inanıyoruz."

    peki oyuncular inanıyor mu bakalım. ben oyunu aldım 6 ay boyunca para ödedim oynadım. sonrasında para ödemedim, oynayamicakmıyım. öncesinde ödediğim o kadar para ne olacak?
    yapımcıları bu gibi alışkanlıklardan uzaklaştırmak lazım. zaten dlc lerle yeterince yoluyorlar. wow gibi bir sistemin tekrar tutacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voqka35

    @odegilde <br>1-)Oyun 150-160 TL değil, şuan itibarı ile 105 TL kinguin sitesinde.<br>2-)Bu 105 TL içinde 30 günlük oynama süresi mevcut.Böylece oyun 75 TL oluyor.<br>3-)BF4 hala kendine netcode bug haritası çıkarmakla uğraşıyo,ESO 2007'den beri geliştirilmekte ve geçen hafta megaserverlarda 1000 vs 1000 savaşlar oldu.<br>4-)Aylık ücret sisteminin herkesin hak vereceği gibi trollcüleri tamamen olmasa da çoğunu uzak tuttuğunu ve oyunu daha keyifli yaptığını hepimiz biliyoruz.<br>5-) Kimseye zorla aldırmıyorlar.<br>Hayırlı Günler.


    Skyrim Online'ın sorunsuz çıkacağına bukadar eminsin yani.Ben playstore fiyatını söyledim.BF4 Netcode hatası elbette var hangi FPS oyununda yok ? BF4'teki hata düzeltilicek diye açıklama yapıldı ama ben netcode diye açılan konular dursun diye böyle bir açıklama yaptıklarını düşünüyorum.Trollcü dediğin insanlar oyunun herşeyin eğlencesindedir ve videolarını izlerken bile eğleniyorum.Bazen benimde çoğu oyunda trollük amaçlı yaptıklarım oluyor.Trollük bir noobluk değil bir eğlence çeşidi.Sonuçta oyunlar bizi eğlendirmek için varlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Beyler oyun güzel bir şeye benziyor ama bu aylık ödeme ile tutmaz tutmasın zaten.Hem normal oyun alır gibi fiyatını ver hemde her ay 15$ ver.Bana göre oyun dediğin şeyi alırsın canın sıkıldığı zamanlar bir iki tek oynayıp stres atarsın bu ise tam tersi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oyunlarda ilk parayı verdikten sonra insan verdiği paranın hakkını istiyor arkadaşlar . Kendinizi zorluyorsunuz ben bu parayı verdim devam etmem içinde bana buna değecek bir şeyler göster diyorsunuz . WoW da da böyle diğer paralı oyunlarda da öyle sizi tatmin edecek bir şey yakaladınız mı bırakamıyorsunuz . TSO yu da uzunca bir zaman oynadım grafikler ve tasarımlar bildiğiniz SKYRİM konu anlatım şeklide öyle fakat büyü çeşitliliği grafikler ve online arenası gerçekten tatmin edici . Fakat bulduğunuz eşyalar ve görevler tatmin edici değildi buda betayla alakalı olsa gerek . Skyrimi seven ve ahh keşke bunun online ı olsa diyenler için bulunmaz nimet olarak görüyorum .

    Aylık ücretin iyi bir tarafı da şu oluyor . Trollerden , çocuklardan ve en önemlisi kendini bilmez insanlardan olabildiğince arınmış oluyor oyunlar . Buda oyunun seviyesini arttırıyor nasıl ki WoW da birisi size hakaret ettiği zaman bunu bildirdiğiniz anda gerekli işlem uygulanıyorsa bunda da böyle olacaktır çünkü aylık ücreti olan oyunlarda support kısmı inanılmaz gelişmiş oluyor müşteriyi madur etmemek için ellerinden geleni yapıyor firmalar .

    İşin özeti oyunda sizi tatmin edecek bir şey bulduğunuz anda aylık vereceğiniz parayı görmüyorsunuz . Sigara kullanmayan alkol kullanmayan bir hardcore oyuncu rahatlıkla verebilir bu ücretleri . Yanılmıyorsam 3-4 paket sigara (duman) parası ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: odegilde

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: voqka35<br><br>@odegilde <br>1-)Oyun 150-160 TL değil, şuan itibarı ile 105 TL kinguin sitesinde.<br>2-)Bu 105 TL içinde 30 günlük oynama süresi mevcut.Böylece oyun 75 TL oluyor.<br>3-)BF4 hala kendine netcode bug haritası çıkarmakla uğraşıyo,ESO 2007'den beri geliştirilmekte ve geçen hafta megaserverlarda 1000 vs 1000 savaşlar oldu.<br>4-)Aylık ücret sisteminin herkesin hak vereceği gibi trollcüleri tamamen olmasa da çoğunu uzak tuttuğunu ve oyunu daha keyifli yaptığını hepimiz biliyoruz.<br>5-) Kimseye zorla aldırmıyorlar.<br>Hayırlı Günler.</blockquote><br><br>Skyrim Online'ın sorunsuz çıkacağına bukadar eminsin yani.Ben playstore fiyatını söyledim.BF4 Netcode hatası elbette var hangi FPS oyununda yok ? BF4'teki hata düzeltilicek diye açıklama yapıldı ama ben netcode diye açılan konular dursun diye böyle bir açıklama yaptıklarını düşünüyorum.Trollcü dediğin insanlar oyunun herşeyin eğlencesindedir ve videolarını izlerken bile eğleniyorum.Bazen benimde çoğu oyunda trollük amaçlı yaptıklarım oluyor.Trollük bir noobluk değil bir eğlence çeşidi.Sonuçta oyunlar bizi eğlendirmek için varlar.


    Ya işte onu diyorum sen Playstore fiyatını söylüyorsun ama bunu belirtmiyorsun 150 TL derken.Ben 75 TL fiyat gösteriyorum yani az değil yarı yarıya.Ayrıca ben tüm trollcülerden bahsetmedim zaten yorumumu bir daha okursan, tamamen olmasa da dedim, o diğer kısım beni de eğlendiriyor fakat ben 13 yaşındaki çocuklardan vb. şeylerden bahsettim.Ayrıca ben ESO değil BF oyuncusuyum.Elbette her oyunda böyle buglar vardır ama bunu bir tek söyleyen ben değilim adamlar aceleden sanki bize Alpha sürümünü kakaladılar oyunun.Ben kendi adıma konuşuyorum bunlar yüzünden soğudum oyundan sürekli bir şeyler düzeltilecek demekten onlar yorulmadı ben yoruldum.Ne yazık ki ön sipariş vererek aldığım oyunu premium üyeliğimle dahil 100TL gibi komik fiyata satışa çıkardım.Ama ben senin görüşlerine de saygı duyuyorum kardeşim.İyi oyunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Aylık ücret sadece aldığınız desteği artırır onun haricinde trollere bi etkisi yok.Kimseyi al diye zorlamıyolar ama bethesda nın satış politikasını savunmak bence yanlış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence boyle firmalar ve oyunlar kazanmali. Adamlarin yaptigi az buz bir sey degil.

    herkes parasini ve fiyatini konusuyor. Durupta etrafina bakmayi ve buna benzer kactane oyun oldugu dusunulmuyor..

    adamlar yapmis. Simdide serverler icin gelisimi icin ve diger ivir ziviri icin oyunu kaliteli tutmak ve elbette para kazanmak icin bu isi yapiyorlar.

    ben cok sevindim boyle kaliteli bir oyunun abuk subuk oyuncularla dolmayacagi icin.

    normalde 30 dolari veren oyunda olup, kendini oyuncu zannettigi icin etraf oynamayi bilmeyen, coluk cocukla dolacakti.

    fiyat biraz fazla gelebilir kimselere, ama kimse kusura bakmasin bence en dogrusunu yapmis adamlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun engec 1 seneye f2p olur.Ahada buraya yaziyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    Bu oyun engec 1 seneye f2p olur.Ahada buraya yaziyorum.


    Aynen.Yoksa fazla dayanmaz bu oyun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyuna o kadar para veridikten sonra neden 1 aylık oynama çıkıyor içinden anlamıyorum.Bu oyunu insanlar oynayacaklar alışma süreleri 1 ay zaten oyuna ee o kadar para veriyorsun en az bir 3 ay oynatta oyunu insan devam edip etmeyeceğine karar versin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • madem aylık üçreti
    savunuyorlar oyunu bedava yayınlasınlar ve aylık üçretide 5dolar yapsınlar :S

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 15*12=180 dolar yaklaşık 400 lira yıllık oynama ücreti
    kendiside 100 lira olsa 500 liraya oyunu 1 yıl oynarsınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bizde oynamayız
    olur biter
  • Herkez kendi malını en iyisi sanar bu 1.Ayrıca sen kimsinde aylık ücret alıyon sen wow musun bu 2. Millet seni oynıycana gider wow yada gw2 oynar buda 3.Bethe$da zaten oyunu arkadaşlarında dediği gibi 1 yıla kalmaz ya f2p olur yada warhammer gibi kapanır gider.
  • örnek vericek olursam Guild Wars 2 aylık ücret olmamasına rağmen okadar çok yeni içerik yeni eventler çıkarıyorki şaşırılıcak nitelikte, en çok etkilendiğim yanı ise oyun parası ile marketten gem alabiliyorsun yani sadece dolar vererek tüklirası vererek gem alma zorunluluğu sunmuyor size
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.