Şimdi Ara

Bir Grafik Düşürme Haberi de Dark Souls II'den Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Downgrade olarak adlandırılan grafik düşürme işlemleri son günlerin popüler  konularından birisi haline geldi. Watch Dogs ile büyüyen tartışma, Dark Souls II'ye de sıçradı. Oyuncular, Dark Souls II'nin tanıtım videolarındaki grafiklerle çıkış sürümündeki grafikleri karşılaştırdı. Böylelikle bir downgrade tartışması da Dark Souls II için başladı.
     
        Gün itibariyle PlayStation 3 ile Xbox 360 için çıkan Dark Souls II'nin grafiksel karşılaştırmalarında önemli seviyede farklılıklar görüyoruz. Şimdilik PC sürümünden bir haber alınamasa da, konsol sürümlerinde özellikle ışıklandırma bakımından büyük ölçüde kısılma karşımıza çıkıyor. Bu durumu en iyi, aşağıdaki iki GIF açıklar diye düşünüyoruz. İlk görsel oyunun tanıtım videolarının birinden alınma. Diğeri ise çıkış sürümünden.
     









  • o üsteki pc versiyonu sakın olun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sadece ışıklandırmada değil, heykeller ve yerdeki kaplamalarda da çok fark var. 2 farklı koridor gibi görünüyo resmen. Oyun çıkmadan reklamını yaparken, daha iyi grafikli gösterme olayı çıktı bide başımıza.

    Şuna doğru gidiyor bu olay;

    "Oyununuzun ilk yayınladığımız videolardaki gibi gözükmesini istiyorsanız, 14.99$ dan Ekstra Effektler DLC sini satın almanız gerekmektedir."
  • Epey gecikmiş bi haber. TGS 2013'de beta adı altında üsteki görüntü PS3 üzerinden oynanabilirdi, bir çok kişi oynadığını hatta ps butonuna basılabildiğini bildiriyor. Açıkcası insanları böyle müthiş grafiklerle gaza getirip son anda çamur gibi grafiklerle çıkarmaları haksızlık ama en azından oyun bildiğimiz ve sevdiğimiz Souls yapımı.

    Umarım PC versionu bu kalite düşmesinden nasibini almaz ama alacak maalesef, ilk görüntüler öyle söylüyor çünkü.

    http://www.gamersyde.com/news_dark_souls_ii_pc_screens_and_date-15090_en.html

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Grafik düşmemiş bildiğin, önceki nesle uyarlamışlar oyunu. O nasıl fark :O
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • watch dogs a laf etıyordunuz bu ondan bin kat daha kötü görünüyor inş pc üsteki gibi olur yoksa ayıp be ayıp

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sadece ışıklandırmada değil, heykeller ve yerdeki kaplamalarda da çok fark var. 2 farklı koridor gibi görünüyo resmen. Oyun çıkmadan reklamını yaparken, daha iyi grafikli gösterme olayı çıktı bide başımıza. <br><br>Şuna doğru gidiyor bu olay;<br><br>"Oyununuzun ilk yayınladığımız videolardaki gibi gözükmesini istiyorsanız, 14.99$ dan Ekstra Effektler DLC sini satın almanız gerekmektedir."


    Adam geleceği gördü. Gerçekten buna doğru gidiyoruz. Yakında oyun fiyatları da 70 dolara çıkar. ActiMoney, EA, UbiZort böyle şeylere dünden hazır zaten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eğer iki gifteki görüntü de aynı platformdan alınmışsa " OHA " diyorum başka da bişi demiyorum !!!...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çıksında 16-bit olarak çıksın megadrive 2'ye çıksın hiç önemli değil.

    Ps3'ü en çok bu oyunu oynamak için satmak istememiştim ama pc'yede çıkacağını duyunca yol vermiştim konsoluma.Pc'de ister yüksek grafikli olsun ister düşük fark etmez.

    Oynarken grafiği gözetmeyeceğim oyunlardan bir tanesi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • >pc master race
    >mfw
  • Üstekinin PC versiyonu olduğunu düşünüyorum sonuçta adamlar kendileri söylemişti bu oyun motoru PC ve yeni nesile uygun olarak yapıldı diye ama sonradan yeni nesile çıkmayacak demişlerdi . Belli bir süre sonra yeni nesil içinde çıkacak çünkü bazı yapım aşaması resimleri var NEXT GEN diye ayırmış adamlar resimleri . Ayrıca hatırlatmamda fayda var Dark Souls PC için çıktığında felaketti resmen iğrenç kaplamalar ve grafik kalitesi vardı modcular ilk önce çözünürlüğü Full HD yaptılar sonra AA ve V-SYNC gibi özellikleride aktif ettiler oyun şuanda gerçekten çok hoş duruyor . Yapımcılarda PC deki oyunu adam eden modculara teşekkür etmişlerdi çünkü satışları ciddi manada arttırmıştı bu olay . Şimdi bütün bunları gören yapımcılar ki yine aynı yapımcılar 2. oyun için PC de yukarıdaki GİF te gördüğümüz görüntüyü sunacaktırlar . Ha beceremezlerse ilk oyundaki gibi modcular yine el atar yine şahane işler ortaya çıkartır canınızı hiç sıkmayın .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Arkadaş bende grafiği her zaman 2. planda hatta 3. planda tutmuşumdur ... Benim içinde her zaman oynanış ve senaryo 1. planda olmuştur... Ancak bazı arkadaşları anlamıyorum... Nasıl 16 bit bile olsa oynanır yada rpg de grafiğe bakılmaz diyenler var yahu... Esas rpg oyununda grafik önemlidir... Çünkü grafik nedir atmosferi güçlendiren sizi o atmosfere daha çok bağlayan oyunun içine sokan bir öğedir... Sen ilk önce grafikleri harika göster sonra ps2 grafikli oyun çıkar... Resmen bizleri keriz yerine koyuyolar... Herkes KZSF de multide harika grafikler olmasına rağmen 1080p değimiş dendiğinde ateş püskürdü yapımcıya ki söylenene kadar kimse 1080p olmadığını anlamamıştı bile... Watch Dogs için aynı şeyler söylendi Downgrade için( ki o konuda da ubisoft insanları keriz yerine koydu)... Eğer olsun ben yine oynarım isterse piksel piksel olsun derseniz yakında iyice tepemize çıkacak bu oyun yapımcıları... Bir arkadaşın dediği gibi grafiği bile parayla satarlar yakında... Yani ben bu oyuna hiç bir şekilde kötü alınmaz falan demiyorum... Fiyatı biraz düşünce bende alıp oynarım ileride ama ne olursa olsun bizi keriz yerine koymaları hoş bir şey değil ... Adamlar neredeyse uğraşmamışlar bile grafiklerle ... Yani en başta bu grafiklerle gösterip sonrada yine bu grafiklerle çıksalardı gram lafım olmazdı ... Alır çatır çatır oynardım ama bu yaptıkları "Nasıl olsa herkes alacak ilk başta göz boyayalım sonrasına bakarız..." olmuş resmen... Neyse herkese saygılar ve iyi oyunlar :D

    EDİT: 2. resme dikkatli bakın 1. resimde dalgalanan kırmızı bez parçası 2. resimde taş gibi sabit duruyo sallanmıyo...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.memo -- 11 Mart 2014; 16:36:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ayrica ikinci gifte de adam engelli gibi koşuyor hız farkı mi var acaba:) hem bu nedir Ya dalga gecmeye başladılar iyice!!
  • Mevzu grafikler şu plandadır bu plandadır mevzusu değil, olay insanların yalan yanlış videolarla kandırılması, gerçeği yansıtmayan reklam yapılması, tabii ki kimse kafanıza silah dayamıyor alacaksınız diye ama bu kandırılmadığınız anlamına gelmez, ben oyunun E3'deki hali için heyecanlanmışım aylarca nasıl beklerim derken, bir bakıyorum oyun tüm o ihtişamını kaybetmiş, rezillik!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun PS2 için de çıkışını yapmış arkadaşlar. Az daha zorlasa PS1 e bile çıkacakmış.

    Bir Grafik Düşürme Haberi de Dark Souls II'den Geldi


    Bir Grafik Düşürme Haberi de Dark Souls II'den Geldi




  • Vay be ... Bu PS 2 ne efsane konsoldur. Baksanıza hala Ps 2'ye oyun geliştiriyorlar.

    Son umut PC'ye kaldı. Eğer o da böyle ise koca bir "OHA" da benden gelsin.
  • Oyuncu milleti çok bozdu, oyuncular bu kadar çözünürlüktür FPS'dir image quality'dir kafayi bozunca oyun yapımcıları da tanıtımlarında böyle aldatmacalara başvuruyolar. En başından beri Watch Dogs'la ilgili tek konuşulan şey grafikleri, o da downgrade yiyince oyun tüm değerini kaybetti çöp oldu. Halbuki bir sürü orjinal sayılabilecek fikir var Watch Dogs' da. Adamlar çıkıp benim oyunum böyle eğlenceli şöyle orjinal diyince kimse gram ilgi göstermiyor. Hal böyle olunca da oyun yapımcılarına çok fazla kızamıyorum bu tarz haberlerden sonra.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı fark var öyle böyle değil :S

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki moda insanların beklentilerini arttırıp oyun satmak oldu sanırım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yeni nesil demo(lara) çıkmış galiba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.