Şimdi Ara

Titanfall İçin Live Action Dizi Serisi Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bildiğiniz gibi Microsoft, geçtiğimiz günlerde Titanfall ile ilgili bir duyuruya işaret etmişti. Titanfall cephesinde açılan 'YourTitanIsReady.com' isimli site ile birlikte bu duyuru ortaya çıkmış olabilir. 
     
        Açılan yeni sitede 23 saatlik bir geri sayım bulunuyor. 23 saat sonunda sitede bir video yayınlanacak. Sitede yer alan Play Fight isimli şirketin logosu dikkat çekici. Daha önce bazı Live Action videoların arkasında yer alan Play Fight, animasyon firması olarak biliniyor.
     
        Microsoft son dönemde bu konuya özel ilgi göstermesiyle biliniyor. Firma daha önce Halo için Forward Unto Down'ı, Ryse için de The Fall'ı oyuncularla buluşturmuştu. YourTitanIsReady.com'un altından da bu tip bir Live Action dizi serisi bekleniyor.
     








  • acıkcası tıtanfall dunyası ilgi çelici doğu kimse için böyle bir durumun gerçekleşmesi hepizi çok sevindirir.
  • Evet video geldigi kesin. Fakat dizimi film mi yarin geri sayim bitince belli olacak, ama muhtemelen dizidir. Filmi duyurmak biraz sacma olur. Ben firmayi taniyorum Freddie Wong'u taniyanlar bilir "Video Game High School" dizisini de bunlar yapti. Eger dizi olursa firmanin yaptigi daha önceki dizileri baz alirsak 10 dakikalik bölümlerden olusacaktir.
    Hatta belkide isin icinde Freddie'nin kendiside olabilir. Cünkü firmanin yaptigi videolarin cogu RocketJump (Freddie'nin firmasi) ile birlikte yapildi. Hatta 3 gün önce Infamous: Second Son icin bir video yapti. Battlefield 3'ün TVSpotlarinida o yapmisti. O derken ekibiyle (RocketJump) birlikte.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • einhander yazdığını birde Türkçe olarak tekrar yazabilir misin? O nasıl bir cümle
  • seviyorum bu tür şeyleri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.