Şimdi Ara

Titanfall'ı PC'de Erkenden Oynamanın Yolu Göründü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bildiğiniz gibi Titanfall geçtiğimiz saatlerde ön yüklemeye sunulmuştu. Ancak yine de normal şartlar altında oyuncuların oyunu 11 Mart'a kadar oynayamaması gerekiyor. Fakat yazılım işleriyle içli dışlı olan PC kullanıcıları, Titanfall ile ilgili önemli bir açık keşfettiler.
     
        Belirtilenlere göre ön yükleme yapılan Titanfall'lar, EXE dosyasındaki yazılımsal bir değişiklikle birlikte açılır hâle geldi. PC oyuncuları, Titanfall'ın beta sürümünden alınan EXE dosyasını tam sürümle uyumlu duruma getirdiler. Sonrasında ise oyunun keyfini sürmeye başladılar.
     
        Gün içerisinde Respawn cephesinden yetkililer, oyunu erken oynayan kişileri banlanma tehlikesinin beklemediğini açıklamıştı. Konuyla ilgili detaylı bilgiye http://buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Unutmayın, bütün bu sözlere rağmen ban riski bulunabilir. Hele de işin içinde oyunun dosyalarını değiştirme söz konusu olunca. Yani işin sorumluluğu tamamen sizin elinizde.
     








  • tamam güzel haber herşey hoş ama lütfen bilen biri açıklasın tam sürümde botsuz sadece pilotların oldugu haritalar yada modlar olacak mı bot varsa alamam bütün zevkimi kaçırıyorlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • botları moba oyunundaki minyonlar gibi düşünün vurdukça silahların yeni parçaları titanı hızlı çağırma exp gibi ek özellikleri var ama botsuz oyun modu varmı bilemiyorum
    quote:

    Orijinalden alıntı: BERATTAN

    tamam güzel haber herşey hoş ama lütfen bilen biri açıklasın tam sürümde botsuz sadece pilotların oldugu haritalar yada modlar olacak mı bot varsa alamam bütün zevkimi kaçırıyorlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BERATTAN

    Alma birader respawn çökmez sen almayınca bütün dünya alacak ama sen sakın alma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    BERATTAN<br><br>Alma birader respawn çökmez sen almayınca bütün dünya alacak ama sen sakın alma


    BERATTAN sonuna kadar haklı,para verip oyun alacaksın bot vurmak için mi? Eğer tam sürümde 16/16 ya da 32/32 botsuz seçenekler yoksa hayal kırıklığı olur.Betayı bende oynadım oyun çok zevkli ama botlar işin tadını kaçırıyor.Sadece oyuncuların olduğu kalabalık oyun modları olmalı.Ayrıca tüm dünyanın alacağını nerden çıkardın müneccim misin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_X -- 8 Mart 2014; 12:24:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım madem oyuna çıkış tarihinden önce giriş istemiyorlar o zaman oyunun gerekli belli bir bölümünü (50-100 mb) oyun çıktıkta sonra indirmeye sunsunlar .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İş böyleyse büyük ihtimalle oyuna ilk girdiğimiz gün 20 Level adamlar göreceğiz ama ben yinede risk almama taraftarayım o kadar para verdik sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    İş böyleyse büyük ihtimalle oyuna ilk girdiğimiz gün 20 Level adamlar göreceğiz ama ben yinede risk almama taraftarayım o kadar para verdik sonuçta.



    Buna karşılık alpha ve beta progress lerimiz full sürüme taşınmıyor, neden? ADALETSİZLİK olmasın diye. Komedi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.