Şimdi Ara

Watch Dogs'un Yeni Videosundaki Oyun İçi Sahneler PS4'ten Kayıt Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Watch Dogs'un E3 2012'de birçok oyuncunun ağzını açık bırakmasına neden olan en önemli şeyi grafikleriydi. Fakat gelinen bu noktada Watch Dogs'un grafikleri önemli ölçüde bir 'downgrade' yaşamış görünüyor.
     
        Bildiğiniz gibi Watch Dogs'un gün içerisinde yeni bir videosu yayınlandı. Bu videonun bazı sahnelerinde oyun içinden oynanış sahnelerini de görmüştük. Bu sahnelerdeki grafikler, çoğu kişinin aklına PS3/Xbox 360'ı getirmişti. Fakat konuyla ilgili endişe verici bir açıklama geldi. 
     
        PlayStation Danimarka'nın resmi hesabı, gün içinde yayınlayan hikaye videosunun PlayStation 4'ten alınma olduğunu onayladı. Bu videodaki grafikler aşırı kötü görünmüyor. Ancak oyunun ilk tanıtımına oranla büyük farklılıklar olduğu da ortada.
     
        Bu arada, bir de Everyeye.it isimli İtalyan sitenin özel ön inceleme videosu var ki, içerisinde gördüğümüz sahneler evlere şenlik. Bu sahnelerin hangi nesle ait olduğunu bilinmiyor. Ancak yüksek ihtimalle, PS3/Xbox 360 nesline ait olduğu düşünülüyor. Bahsi geçen videoyu buradan izleyebilirsiniz.
     
    *Not: Aşağıdaki video Xbox kanalından alınma olduğu için sonda Xbox reklamlarını görmektesiniz.
     








  • PC'de akarız 1080p- 60+ FPS.7950'm ile heyecanla bekliyorum. (Nerde benim eksilerim )

    Edit : Gif de baya komikmiş yalnız.Arabaya çarpıyor tepki yok.Artık fizik falan kaldırmıyor ps3-xbox 360 falan, belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 7 Mart 2014; 1:47:10 >
  • Ne bekliyodunuzki bütün pislikler döküldü makinaların ilk yılı dolmadan, sahte 1080pler, 720 ler yok 25fps sinema zevki veriyomuş tam bir savsata 300$ verip cgi oynamayı beklemiyodum açıkcası idare ederiz zaten önemli olan oyuncuları kandırıp rand elde etmek yok bizim alet nasa makinası gibi yok ninto böle yok box böle pc işlemcileri darboğazda gibi lafları yemez bu oyuncular artık, yaa 8cekirdek 4cekirdek işlemcinin fiyatı belli yahu
  • Yanlız bu grafiklerle pc gelirse resmen para verdim oyun tam olarak bu dil ilk videolarında grafik şöleni vardı resmen adamlar 6 ay erteledikten sonra bu grafiklerle çıkarsa rezalet derim yanlış anlamayın güzel ama yinede bu grafikler dildi ilk videolarda.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aksel123

    Yanlız bu grafiklerle pc gelirse resmen para verdim oyun tam olarak bu dil ilk videolarında grafik şöleni vardı resmen adamlar 6 ay erteledikten sonra bu grafiklerle çıkarsa rezalet derim yanlış anlamayın güzel ama yinede bu grafikler dildi ilk videolarda.

    PC'de tabii ki böyle olmaz.Kökleyeceksin ayarları sona + AA bir de (hani konsollarda olmayan ).O zaman akar işte.Buna güzel bir ön sipariş lazım.DR'de t-shirt de hediye ediyorlarmış çok kral.GTA'yı da zamundadan akarız çıktığında




  • eğer böyle giderse yeni nesil konsolllar birkaç sene içinde silinir gider. ps 5 ve diğer xbox konsolu çabuk görünür
  • PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.
  • Adamlar story tanıtım videosu yayınlıyor. Basbaya pc, ps4, xo'ya ait ortak video işte. Videonun sonunda da yazıyor zaten
  • @FrE3d0m'ı bu başlığa bekliyorum.

    Ben demiştim demekten hoşlanmadığım bir an ama gerçek bu işte, Ubisoft sunumları her zamana abartıdan ibarettir, Division'u bekleyin, asıl bomba orda patlicak bence...

    Hayır yapamayacağın şeyi gösterme, yapamayacağın şeyi söyleme, bu nedir arkadaş, yarın öbür gün siz rezil oluyorsunuz, o yalanı yutturmaya çalıştığınız kişiler değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctis_Strife -- 7 Mart 2014; 2:25:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir modelleme ps4'de mümkünmü ? oyun içi görüntüden aldım. Eger böyle çıkacak olursa ps4'e yılın fiyaskosu olur.
    Watch Dogs'un Yeni Videosundaki Oyun İçi Sahneler PS4'ten Kayıt Edildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerTurk -- 7 Mart 2014; 2:46:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    PC'de ULTRA ayarlarda, 4K , 16X AA, 120FPS ile akariz.


    Hangi pc ile ? Bir anlatsana ? Bütün pc'ler ne zaman eşit oldu ?

    Doların bu günkü kuru ile orta seviye iyi denebilecek bir pc'yi 2000-2500 tl lere toplayabilirken, MARS gibi 10 bin tl üstü bir sistem ile 2k da iki yıl önceki oyun olan Crysis'i 60 fps'de oynatılamadığı sitemiz editörlerince kanıtlanmış bir gerçekliği de hatırlatarak hangi pc ile 4K birde 16xAA yetmemiş 120 fps'de akmışsınız...

    Bravo. Benim eşşek yükü kadar bir pc'im var ona rağmen yakın zamanda üstüne bir 2000-2500'tl lik ekleme yapıp önümüzde ki 1-2 yıl sorun çıkarmamasını diliyorum. Adamlar 16xAA'da akıyor. Cehalette bir yere kadar.

    Sayın site yönetimi , bizler belki bu trolleri tanıyor yada amaçlarını biliyor olabiliriz ancak dışarıdan hiç bilgisi olmayan bir insan şu siteye girip şu haberlere tıkladığında neresi ile gülüyor yada hangi fikirlere kapılıp şu siteyi terk ediyordur diye hiç düşündünüz mü ?

    Yeter artık şu adamlara prim vermeyin. Şu misafir sistemini kökten kaldırın ! Adamın üyeliği var, sırf ifşa olmamak için şuraya bombayı kurup kaçıyor.

    Benim gibi günlük bir yarım saat - 20 dakika sitenizde takılan üye bile kimlerin troll olduğunu biliyor. Kimlerin tonlarca boş yoruma, kavga çıkartacak üsluplara, tamamen kışkırtma amaçlı fanboylar olarak sağa sola aracılık ettiği biliniyor. Kaldı ki sizler bizden kat be kat daha iyi biliyorsunuz.

    Basın şunlara perma-banı , ip banı gitsin. Ne kaybedeceksiniz arkadaş ? Kim size ne yapacak.

    Her gün sitenin kalitesini bir katman daha aşağıya çekiyor bu şahıslar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • araba tüplüydü galiba dokunur dokunmaz alev aldı
  • Hocam Tokyo Game Show PS4 oynanis videosu var.Burdakilerden oldukca farkli.Yeni nesil ve Pc surumleri bu olmamali.

    https://www.youtube.com/watch?v=QaIO8ZsUTO0

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hep aynı hikaye işte, önce cilalı cilalı gösterip ilgi topluyorlar sonrada çamur gibi atıyorlar önümüze. Alıştık artık bu tür aldatmacalara ama umarım oyun genel olarak bir şeye benzerde oynarız güzelce.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft'tan oldum olası nefret ettim. AC serisinin hali ortada, Watch Dogs'un hali de şimdilik ortada gözüküyor. Eski nesil sandığımız grafikler yeni nesil çıktı. GTA V'e bakıp utansınlar yahu, adamlar PS3'e yeni nesil grafik kalitesinde kocaman bir dünya yarattı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Ubisoft'tan oldum olası nefret ettim. AC serisinin hali ortada, Watch Dogs'un hali de şimdilik ortada gözüküyor. Eski nesil sandığımız grafikler yeni nesil çıktı. GTA V'e bakıp utansınlar yahu, adamlar PS3'e yeni nesil grafik kalitesinde kocaman bir dünya yarattı.

    En azından aynı anda tüm platformlara çıkarıyor PC ve yeni nesil konsol kullanıcılarına ayıp etmiyor.Bu yeter.Rockstar'a olan sevgim, saygım GTA 5'i özellikle PC'ye geciktirmesinden dolayı azaldı bitti.
  • Bir oyunun başında ubisoft var ise her zaman kafada bir soru işareti oluyor. Bekleyip göreceğiz ama eğer bu görüntüler doğru ise durum vahim...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind



    Atladıkları bir detay var, oyunu optimizasyonun efendisi (!) Ubisoft yapıyor.

    Ben de PC'ye alacağım ama öyle 120 FPS, 16x AA hayali gören arkadaşlardan değilim çok şükür.

    Yalnız bu oyun o kadar soru işareti yarattı ki, ön sipariş yapmadan önce incelemeleri görmekte fayda var. Para boşa gitmesin.
  • Multi platform olan oyun X720p'de 960p/30fps oluyorsa o işde 1 iş var...
    İzlediğimiz ilk oyun içi denilen video'ya bak, oyunun çıkma tarihi yaklaştıkça yayınlanan videolara bak

    Taşra uyanıkları olur; gömü buldum der önce 1-2 altın gösterir, para ver bütün gömü senin olsun der.. Parayı verirsin sana içi teneke parçaları dolu sandık verir...Ha işte UBI'nin de hesap aynı... yersen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 7 Mart 2014; 8:12:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zamanında adamlar zaten bu görüntüler PC'den alınma demişti. Bu görüntü kalitesine konsollarda ulaşılacağını idda etmedi. Gerçi o zaman yeni konsollar yoktu. Ama bunu konsollar çıktıktan sonra da demedi. Şimdi önemli olan PC'de nasıl gözüküyor. Onu göstersinler o zaman anlaşılır downgrade yetişmişmi oyun yoksa aksine geliştirilmişmi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.