Şimdi Ara

Battlefield 4'ün Naval Strike DLC'sinden Yeni Görseller ve Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Battlefield 4'ün Mart ayının sonlarına doğru çıkacak olan Naval Strike DLC'sinden yeni bilgiler ve yeni ekran görüntüleri geldi. Adından da anlaşılacağı gibi deniz muharebeleri ağırlıklı olacak DLC oyuna, yeni silahlar, yeni eklentiler, 4 yeni harita, 1 oyun modu ve 1 araç ekleyecek.
     
          Açıklanan bilgilere göre iki kişinin binebileceği hovercraft aracının eklendiği DLC'de, Lost Islands, Wave Breaker, Nansha Strike ve Operation Mortar isimli 4 yeni harita da yer buluyor. Tropikal bir adada yer alan Lost Islands haritasında balıkçı kasabaları içinde savaşacakken, Wave Breaker haritasında kayalıklarla dolu bir adada savaşacağız. Nansha Strike haritasının ise Battlefield oyunları içindeki en büyük okyanus haritasının olacağı belirtiliyor. Oyuna bu DLC ile eklenecek son harita olan Operation Mortar'da terk edilmiş bir tatil mekanına gideceğiz.

         Son olarak, en son Battlefield 2142'de karşımıza çıkan Titan moduna benzer olan Carrier Assault isimli oyun modu karşımıza çıkıyor. Bu mod hakkında henüz fazla bir bilgi açıklanmasa da Battlefield 2142'den bildiğimiz kadarıyla oyun içinde her iki takımın ana gemileri bulunacak ve belirli bölgeleri ele geçirdiğimizde karşı takımın gemisine hasar vereceğiz.
     








  • işte bu... keşke atak botun 2-3 katı büyüklüğünde ama daha ağır ve zırhlı şöyle ufak çaplı savaş gemisi sınıfında olarak kullanılabilen deniz araçları olsa 3-4 kişinin beraber kullandığı. deniz ağırlıklı haritalarda güzel olurdu, atakbot çok ufak ve yetersiz bence bir deniz aracı için. uçakların ve tankların yanında o savaş atmosferi için yetersiz kalıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En çok ilgimi çeken DLC oldu bu diğerlerinden kendini en çok ayıran özelliği deniz savaşları . Haritaların tasarımı İnşallah güzeldir . China Rising'in haritaları çok güzeldi bence .
  • Önce oyunu düzetlsinler sonra dlc çıkarsınlar,hal anlamsız anlamsız tekte ölmeler devam ediyor.
  • sırf hovercraft ve titan modu için bekliyorum bunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şu m16a3 eklemdiler ya daha bu ek pakette olsa bari

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capoeira_GS

    şu m16a3 eklemdiler ya daha bu ek pakette olsa bari


    keşkeeee....m16a4 seri atmadığı için zaman kaybı oluyor ve performans düşüyor.acaba dengesizlik olur diyemi koymadılar çünkü harika ötesi bir silah aynı şey m4a1 içinde geçerli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.