Şimdi Ara

Warner Bros, Notch ile Beraber Minecraft Filmi Yapıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Şimdiye kadar birçok hayran yapımı filmle karşımıza çıkan Minecraft için bazı belgesel tarzı çalışmaları da görmüştük. Fakat bu sefer iş oldukça ciddi. Oyun dünyasında da kaliteli projelerde rastladığımız eğlence dünyasının en önemli firmalarından Warner Bros, Minecraft filmi için kolları sıvamış görünüyor. Markus Persson'un Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara göre kendisi, bir süredir Warner Bros ile birlikte 'potansiyel' bir Minecraft filmi için çalışıyor.
     
        Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde hayran yapımı bir Minecraft filmi Kickstarter'a sunulmuştu. Fakat bu proje Mojang tarafından iptal edilmişti. Bu gelişmenin altında yatan neden Warner Bros ile yapılan çalışma olabilir.
     








  • Bir






    Warner Bros, Notch ile Beraber Minecraft Filmi Yapıyor






    olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 28 Şubat 2014; 1:32:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konusu ne olacak merak ettım
  • Minecraft sahibi biri olarak Mojang'i sevsemde Minecraft'ın başarısının tamamen rastgele olduğuna inanıyorum. Minecraft ile aynı yapıya sahip iptal edilen "0x10c" bence buna en büyük örnek. Scrolls'un satış rakamları ortada, eğer artmazsa oyunu f2p'e çevireceklerini söylüyorlar.

    Oyuncular bazı oyunlar gereğinden fazla abartılıp bu konuma getiriliyor. Daha sonra da aynı kalitede başka oyun çıkartamadığı için elindeki seriyi son damlasına kadar sağmaya - "Raspberry Pi" ye bile çıkması - başlıyor. Filmler çekiliyor, senaryolar yazılıyor, insanlar kampanyalar ve etkinlikler düzenliyorlar...

    Yine de Mojang'in indie firmalar için önemli bir yol açtığını fakat kendilerinin gelişimi için çalışmazlarsa Mojang'in yıldızının pek de uzun sürmeyeceğini düşünüyorum...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • meh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.