Şimdi Ara

Minecraft 100 Milyon Kayıtlı Üyeye Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •      Çıktığı her platformda oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Minecraft, PC tarafında gelmiş geçmiş en iyi satış yapan oyun olmak konusunda emin adımlarla ilerlerken, oyunun yapımcısı Notch, minecraft.net'in 100 milyon kayıtlı üyeye ulaştığını açıkladı. Minecraft.net sitesinde Minecraft'ın pek çok özelliği eksik, kısıtlanmış ve indirilmeden oynanabilen bir versiyonu bulunuyor. Bir nevi demo diyebileceğimiz bu versiyonu oynamak için ise siteye kayıt olmak gerekiyor. Ancak yine de siteye kayıtlı olan 100 milyon üyeden oyunu alanların sayısı 14.5 milyona yaklaşmış durumda.

     









  • 100 milyon kişinin %14.3 paralı üye gibisinden bir şey demiş. şimdi beyin bedava, bu rakam 14.3 milyon kişiye denk gelir. geri kalan 85.7 milyon kişi "parasız" üye. bence markus beyimiz hiç sevinmesin.85.7 milyon sosyalist emekçi kardeşlerimiz sayesinde 100 milyonu bulmuş tabi onlardan koparamadığı paralar yüreğini yakıyordur o ayrı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    100 milyon kişinin %14.3 paralı üye gibisinden bir şey demiş. şimdi beyin bedava, bu rakam 14.3 milyon kişiye denk gelir. geri kalan 85.7 milyon kişi "parasız" üye. bence markus beyimiz hiç sevinmesin.85.7 milyon sosyalist emekçi kardeşlerimiz sayesinde 100 milyonu bulmuş tabi onlardan koparamadığı paralar yüreğini yakıyordur o ayrı :)


    Bu adamın yeterince parası var zaten daha ne yüreği yansın :D . Tarihin en çok satan oyunu oldu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede oynayanların %90'ı ücretsiz oynuyor bende dahil :D Ama alacağım şunun orjinalini mod falan yapılmıyor tadı çıkmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabir

    Türkiyede oynayanların %90'ı ücretsiz oynuyor bende dahil :D Ama alacağım şunun orjinalini mod falan yapılmıyor tadı çıkmıyor.


    Ben de çok oyun alan biri değilim ama 15$ gibi bir fiyata alıp FTB modpack başında onlarca saati geçirdiğimi göz önünde bulundurunca Minecraft ücretini %100 hakediyor diyebilirim. Çok oynuyorsan korsanla uğraşmaya değmez, yapımcılara da biraz destek vermiş olursun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.