Şimdi Ara

God of War Yapımcısında İşler Kötü Gidiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Yeni nesil PlayStation konsolunun ne duyuru döneminde, ne de çıkış döneminde adını göremediğimiz God of War serisiyle tanınan Sony Santa Monica sessizliğini sürdürürken, oyun dünyasının ünlü sitelerinden IGN bu sessizliğe son verdi. Önce sitede söylenti haberi çıktı, sonrasında ise God of War yapımcısının bu haberi onayladı.
     
        Yayınlanan habere göre geçtiğimiz günlerde Sony Santa Monica'da önemli derecede bir işten çıkarma operasyonu yaşandı. Bunun ardından ise stüdyo içerisinde geliştirilmekte olan henüz duyurulmamış bir oyun projesi de iptal edildi. Sony'nin yetkili isimleri, IGN'de çıkan bu söylentiyi site aracılığıyla doğruladı. Sony'den gelen basın açıklamasında bu kararın kaynaklarla ilgili olduğu belirtilirken, "Kimi zaman iyi şeyler sunmak için bu tip değişiklikler yapmak zorunda kalırsınız." cümlesi yer aldı.
     
        Geçtiğimiz dönemde Sony'nin Santa Monica stüdyolarını 'büyümek' için daha geniş bir alana taşıyacağıyla ilgili bir haber okumuştuk. Fakat kaynaklar ve maddi durumlar buna pek hazır görünmüyor gibi...
     








  • god of war ne alemde?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence ascensionla bu kadar alakası olamaz yinede oyun milyonlar sattı :/
    ayrıca
    1-''God of War Serisinin Yönetmeni Evine Döndü'' diye bir haber yapıldı
    2- The Order:1886 santa monicanın oyunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_t

    bence ascensionla bu kadar alakası olamaz yinede oyun milyonlar sattı :/<br>ayrıca <br>1-''God of War Serisinin Yönetmeni Evine Döndü'' diye bir haber yapıldı<br>2- The Order:1886 santa monicanın oyunu


    orderı santa monica yapmıyo ready at dawn yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: by_t<br><br>bence ascensionla bu kadar alakası olamaz yinede oyun milyonlar sattı :/<br>ayrıca <br>1-''God of War Serisinin Yönetmeni Evine Döndü'' diye bir haber yapıldı<br>2- The Order:1886 santa monicanın oyunu</blockquote><br><br>orderı santa monica yapmıyo ready at dawn yapıyor.


    Oyunun E3 giriş ekranında Santa Monica yazıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyilik melegi durustluk emsali sonynin cakalligi iste o da.

    ready at dawn onceden god of war oyunlarını pspye port ederdi. simdi yeni bir oyun duyurunca millet cop demesin diye santa monicayi yapistirmislar

    yardımcı yapımcıdır tabi ama oyunun buyuk kismi ready at dawna ait.
  • Santa Monica gibi bir stüdyonun bu halde olması ilginç. Son çıkan GOW oyununu bende beğenmemiştim fakat o bile çok kötü satmadı diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    iyilik melegi durustluk emsali sonynin cakalligi iste o da.<br><br>ready at dawn onceden god of war oyunlarını pspye port ederdi. simdi yeni bir oyun duyurunca millet cop demesin diye santa monicayi yapistirmislar<br><br>yardımcı yapımcıdır tabi ama oyunun buyuk kismi ready at dawna ait.

    port etmiyordu yalnız psp'ye oyun yapıyordu, onu bi' adam gibi belirtelim de.
  • Bende zannediyorumki santa monica yeni nesilde buyuk bi bomba patlaticak sesizligi bu yuzden megerse isin asli baskaymis ama son oyundaki sifreli bi resim vardi dunyaya kaos hakim olunca yolculuk o zaman baslar diye yeni oyuna bi gonderme vardi neyse bekleyip gorelim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sony bu stüdyoyu yaban etmez vardır bişeyler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Az biraz kafanizi calistirin.
    Psp uye 2 gow u da kim yapti, ready ay down
    Gow konusunda deneyimliler artik,
    Santa monica ise sadece gow yapan bir firma idi simdi sony buyuk ihtimalle bixzim bilmedigimiz bir anlasma ile ready at down u satin alip santa monica yi kucultup iki firmayi birlestirmek istiyor, ready at down santa monicanin da yaptigini yapabilir artik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.