Şimdi Ara

EQ Tasarımcısının Kickstarter'ı Tamamlanamadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     MMO-RPG türünün önemli örneklerinden EverQuest'in tasarımcılarından Brad McQuaid, geçtiğimiz ay içerisinde Kickstarter'dan yeni bir MMO projesinin duyurusunu yaptı. Pantheon: Rise of the Fallen ismindeki bu proje, hedefine ulaşmakta başarısız oldu.
     
        Gün itibariyle sona eren bağış sürecinde 880 bin dolarlık hedef tamamlanamadı. McQuaid'in yeni oyunu Pantheon: Rise of the Fallen, Kickstarter'dan 460 bin dolar toplayabildi. Bundan sonra McQuaid ve ekibi, Pantheon'un resmi sitesi üzerinden bağış toplamaya devam edecek. Siteye http://buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Ben bişey merak ediyorum bu kickstarer belirli bir miktar bağış toplayan yapımcılar oyunlarını piyasaya sürerkende belirli bir ücret ile çıkaracaklar değil mi ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • buda son moda oldu ha bağış topla oyun yap oyunlarda belirli br düzey aynı tarz hangisi tuttuysa o yoldan git sürekli bağışla 0 masraf oyun yap + ücretle sat kaara geç oh walla yakında oyun firmalarıda bu uygulamaya dönmezse iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    buda son moda oldu ha bağış topla oyun yap oyunlarda belirli br düzey aynı tarz hangisi tuttuysa o yoldan git sürekli bağışla 0 masraf oyun yap + ücretle sat kaara geç oh walla yakında oyun firmalarıda bu uygulamaya dönmezse iyidir.


    İşte bende tam bunun için sordum :D :D
    kickstarda aslında iyibişey yapılıyormuş gibi duruyor ama aslında yapılmıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vallaha gençler girin okuyun adam bağış yapacaklara zaten açıklıyor bak kardeş para verecen şöyle şeyler gelecek şöyle decam edecek diye kimseye batmıyordur diye tahmin ediyorum zaten para verdiğniizi bile sanmıyorum şikayet etmeniz garip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.