Şimdi Ara

Kingdom Come'dan Bir Saatlik Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     İçerisinde oldukça önemli yapımcıların bulunduğu Warhorse Studios'un bağımsız geliştirdiği oyun Kingdom Come: Deliverance, başarılı bir Kickstarter kampanyasıyla hayat bulmuştu. Oyunun yapımcı ekibi, gün içerisinde yaptıkları bir canlı yayın ile birlikte bir saatlik oynanış videosunu gözler önüne serdi.
     
        Oyunun aşağıdan görebileceğiniz videosu, aslında yarım senelik bir sürümden alınma. Warhorse Studios oyunun tanıtımını bu sürüm üzerinden yapıyor çünkü en stabil hâlde olan sürüm buymuş. Ancak yine de basına ve yayıncılara gösterilen sürüm eski olduğundan çoğu animasyon yeni hâlinde değil ve CryEngine'ın gücü de tam olarak kullanılamıyor. Bunlara ek olarak oyunun bu sürümde karakter animasyonları Motion Capture teknolojisi kullanılmadan oluşturulmuş. Yani bu konuda da bir eksiklik var.
     
        Tüm bu eksikliklere rağmen oyun, ara sahnelerin haricinde gayet etkileyici duruyor. Ara sahnelerde ise genel anlamda animasyonlardan kaynaklanan bir farklılık göze çarpıyor. Oyunun ilk görevlerinin işlendiği oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     
        








  • Canlı olarak izledim gerçekten üstüne basarak söylüyorlar alph sürümü oldugu ve daha cogu şeyin eksik oldugunu . O halde yinede inanılmaz duruyor benim umutlarım cok büyük bu oyundan.

    Umut Nişantaş
  • Başlarını izledim ve bahsedilen eksiklikler dışında gayet güzel görünüyor oyun. Keşke aralık 2015 gibi değilde 2015 başı gibi çıksaydı. Daha çok var çıkmasına çünkü.
  • Son dönemde oyunlarda FPS kamera açısı moda oldu.Bu oyunda da aynı moda devam ediyor.Şöyle bir rpgye bu kamera açısı olmamış , karakteri görmeyi tercih ederdim..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun alph demeseler zaten yutackasiniz yani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Canlı olarak izledim gerçekten üstüne basarak söylüyorlar alph sürümü oldugu ve daha cogu şeyin eksik oldugunu . O halde yinede inanılmaz duruyor benim umutlarım cok büyük bu oyundan. <br><br>Umut Nişantaş


    alpha değil kardeş bu alpha 6 ay sonra çıkıcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare_00

    Son dönemde oyunlarda FPS kamera açısı moda oldu.Bu oyunda da aynı moda devam ediyor.Şöyle bir rpgye bu kamera açısı olmamış , karakteri görmeyi tercih ederdim..


    Kesinlikle katılıyorum bu oyun TPS olmalıydı.Ya da TES'deki gibi seçenek oyuncularda olmalıydı.Ne yazık ki şu FPS modası çok kötü bir şey.Böyle bir oyuna hiç yakışmıyor.Neyse umarım ileride koyarlar TPS.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tam aradığım gibi bir oyun hem FPS hemde kılıç&kalkan oyunu :) CryEngine'yi yeniden ormanlarda kullandılar ya Allah razı olsun çok yi oturmuş :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cok cok begendım şu halını bıle
  • bu oyuna en iyi tps yakışır. at üstünde dört nala giden karakteri görmek bile oyundan alınan hazzı tavan yaptırır.fps lerde kendimi oyuna ait hissetmiyorum. sanki ilahi bakış açısından bir olayı izler gibi oluyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.