Şimdi Ara

Kingdom Come'ın Konsol Sürümleri Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Kingdom Come: Deliverance ilk olarak PC için duyurulmuştu. Geliştiriciler oyunu yeni nesil konsollara geliştirmeyi istediklerini söyleseler de henüz resmi bir duyuru yapılmamıştı. Sonunda konsol sürümleri de resmiyet kazandı.
     
        Geliştirici Warhorse'un açıklamalarına göre Microsoft ve Sony oyunun projesini onayladılar ve geliştirici kitlerini yolladılar. Böylece oyunun konsol sürümlerinin geliştirilmesine başlandı. Yine de oyunun konsol sürümlerinin PC ile aynı anda çıkması konusunda garanti vermediklerini de belirtelim.
     
         Kingdom Come: Deliverance'ın Dark Souls kadar olmasa da zor bir oyun olacağını söyleyen geliştiriciler, ayrıca oyunun dünyasının The Elder Scrolls: Oblivion'unki kadar büyük olacağını belirtiyorlar. Bu iyi bir haber diyebiliriz.









  • Haritanın büyük olması gerçekten sevindirici bir haber oldu. Ben en çok kalabalık savaşları nasıl halledeceklerini görmek istiyorum çünkü MB tarzında herkes birbirine dalmıyor. O kadar kalabalığın arasında sırasıyla teketek dövüş yapıyorsun yani benim videoda gördüğüm buydu eğer bu şekilde kalırsa gerçekten büyük hayal kırıklığı olur. Bana göre savaşa kalabalık gittiysen savaşı da o kalabalığın içinde yapmalısın yani nereden kılıç veya ok geleceği belli olmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Haritanın büyük olması gerçekten sevindirici bir haber oldu. Ben en çok kalabalık savaşları nasıl halledeceklerini görmek istiyorum çünkü MB tarzında herkes birbirine dalmıyor. O kadar kalabalığın arasında sırasıyla teketek dövüş yapıyorsun yani benim videoda gördüğüm buydu eğer bu şekilde kalırsa gerçekten büyük hayal kırıklığı olur. Bana göre savaşa kalabalık gittiysen savaşı da o kalabalığın içinde yapmalısın yani nereden kılıç veya ok geleceği belli olmamalı.


    aynen katılıyorum mount and blade'deki özgürlüğü verebilecekmi merak ediyorum bende

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.