Şimdi Ara

Hideo Kojima, PlayStation 4'ü Övdü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Metal Gear Solid serisiyle tanıdığımız ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima, Famitsu'ya verdiği yeni bir röportajda PlayStation 4'ü övdü. 22 Şubat'ta Japonya için çıkacak olan konsolu Japon pazarı için 'en iyisi' olarak tanımlayan Kojima, konsol hakkında söz etti.
     
        Yaptığı açıklamalarda Kojima, "Grafik konusunda PS4 harika işler yapıyor. Oyunları 1080p ve 60 FPS'de oynatıp, geriye başka şeyleri çalıştırması için de bölümler bırakabiliyorsunuz. Bu yüzden PS4, diğer donanımlara göre biraz daha güçlü. Hedeflediğimiz fotoğraf kalitesine en yakın görselliği PS4 sunuyor." sözlerine yer verdi.
     








  • PS4'ü neden övüyorsun Kojima sen değil miydin Xbox konferansında MGS 5'i durun?Sen MGS'i Xbox konferansında sundun ya sana o gündden beri iyice sinir oldum.Baktın PS4 bol satıyor öveceksin tabi sen 3. ve 4. oyunu PS'e özel oyunu Xbox'a çıkarmamalıydın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • xbox'a oyun geliştirmeye başlayınca ps'ciler çok tepki verdi, baktı olmuyor övmeye başladı. ulan kojima sen yokmusun
  • 4. oyun xbox a cikmadi kardes
    bosuna dert etmissin kendine okadar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boşuna ovmesin ps4 u mgs 5 cikmadan oyunu iki parçaya bölüp cakallik yapmasindan ötürü mgs 5 almicam.Nezaman mgs 4 gibi özel ve oyunu ikiye bolmemis bir bicimde cikarir ozaman alırım.
    Bu japonlar serileri bozup içine etmekte ne anliyorlar daha önce Capcom Resident Evil i, Konami de ailent hill i batirdi sira mgs de sanirim zaten mgs rising cikinca mgs nin sonunu Resident Evil gibi görüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kazumatr

    Boşuna ovmesin ps4 u mgs 5 cikmadan oyunu iki parçaya bölüp cakallik yapmasindan ötürü mgs 5 almicam.Nezaman mgs 4 gibi özel ve oyunu ikiye bolmemis bir bicimde cikarir ozaman alırım. <br>Bu japonlar serileri bozup içine etmekte ne anliyorlar daha önce Capcom Resident Evil i, Konami de ailent hill i batirdi sira mgs de sanirim zaten mgs rising cikinca mgs nin sonunu Resident Evil gibi görüyorum.


    İşte hep bunlar microfost çu xobx tayfasına yaranmaya çalışmanın getirdiği sonuçlar, bu tayfa japonların frekansına girmeseydi sen bugün bunları yazmak zorunda kalmazdın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prexz

    4. oyun xbox a cikmadi kardes<br>bosuna dert etmissin kendine okadar


    kardeş nasıl bir anlayışın var be ben orda 3. ve 4. oyun PS exc. demişim sen gelmiş 4. oyun xboxa çıkmadı diyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Japan da çıkmayacak konsol için ( iksbaks ) konusmayacak ki konsol satsin ki para kazansin zira Konsol (ps4 ) çıkınca 1 ay sonra kojima san paraya para demeyecek " hotoro",diyecek belki . :D sonra deep down beta tarih açıklansin :).
  • "3. ve 4. oyunu PS'e özel oyunu Xbox'a çıkarmamalıydın." demişsin, yani diyorsun ki 3. oyun da, 4. oyun da ps exclusive oyunlar idi, ama sonradan ikiside xbox'a çıktı.

    yani başka nasıl tane tane açıklanır bilmiyorum ama. 4. oyunun xbox'a çıkmadığını söylüyorum.

    üstüne de ekliyorum: bu kadar da olmaz arkadaş

    ya okuma yazma özürlüsün ya da başka çıkarı yok.


    quote:

    Orijinalden alıntı: karamadam

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: prexz<br><br>4. oyun xbox a cikmadi kardes<br>bosuna dert etmissin kendine okadar</blockquote><br><br>kardeş nasıl bir anlayışın var be ben orda 3. ve 4. oyun PS exc. demişim sen gelmiş 4. oyun xboxa çıkmadı diyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • xbox'ı övecek hali yoktu
  • Kojima iyice yalama olmuş...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zahmet en iyiyi ve en güçlüyü övsün. Gidipte elin gevurunun malını övecek hali yok herhalde koskoca Hideo Kojima bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hangi amaçla överse övsün ben MGS'in hangi konsolda daha iyi çalıştığına bakarım. Aynı zamanda oyun 90 dakikada bitiyor gibi haberler vardı ama oyunu deneyen eleştirmenler 90 dakika sonunda oyunun sadece %9 oranında bittiğini görmüşler.

    KAYNAK
  • açıklamaları şaşırtmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Kojima iyice yalama olmuş...


    tornacıya götürüp diş açtırmak lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.