Şimdi Ara

Survarium'un Türkiye Fan & Facebook Sitesi Açıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       S.T.A.L.K.E.R. serisiyle gönüllerde taht kuran Vostok Games, bağımsız olarak geliştirdikleri MMO FPS/RPG oyunu Survarium için yerelleştirme faaliyetlerine devam ediyor. Çıktığında Türkçe dil seçeneğiyle de hizmet verecek olan oynaması ücretsiz yapımın Türkiye Fan Sayfası (Türkçe haberler ve duvar kağıtları bulabileceğiniz...) ve Survarium Türkiye adında bir Facebook sayfası açılmış durumda. Fan sayfasında yer alan Türkçe içeriğe baktığımızda çıkış yaptığında oyunun Google Translate tadında bir yerelleştirmeyle karşımıza çıkmayacağına kanaat getirebiliriz:
     
     
    Survarium Türkiye Fan sayfası için: http://survarium-tr.com/
    Survarium Türkiye Facebook sayfası için:  https://www.facebook.com/SurvariumTurkey?fref=ts
     
     









  • stalker ve metro gibi rus kökenli yapımlar ne kadar güzel olsa da hep bi eksiklik bir soğukluk oluyor oyunlarda. Nedense bu oyun da böyle olacak ve beklentilerin altından kalkamayacaklar gibi geliyor bana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan3191

    stalker ve metro gibi rus kökenli yapımlar ne kadar güzel olsa da hep bi eksiklik bir soğukluk oluyor oyunlarda. Nedense bu oyun da böyle olacak ve beklentilerin altından kalkamayacaklar gibi geliyor bana.


    Stalker'ın bence oyun tarihinin en iyi yanlızlık atmosferi veren oyunlardan birisidir benim için .Ben oyuncuyum diyen kimsenin oyunun atmosferine laf atarsa haksızlık yapmış olur. 1. olarak neresini beğenmedin 2. olarak rusların kendisi zaten soğuk insanlar(yaşadığı bölgenin koşullarıylada alakalı) bu çok normal 3.olarak oyunun bulunduğu bölgeye göre yaptıkları için buda normal 4. atmosfer olarak çok iyi olacağına şüphem yok 5.bu haber çok benim için çok önemliydi teşekkürler Talha reis:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technology41

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furkan3191<br><br>stalker ve metro gibi rus kökenli yapımlar ne kadar güzel olsa da hep bi eksiklik bir soğukluk oluyor oyunlarda. Nedense bu oyun da böyle olacak ve beklentilerin altından kalkamayacaklar gibi geliyor bana.</blockquote><br><br>Stalker'ın bence oyun tarihinin en iyi yanlızlık atmosferi veren oyunlardan birisidir benim için .Ben oyuncuyum diyen kimsenin oyunun atmosferine laf atarsa haksızlık yapmış olur. 1. olarak neresini beğenmedin 2. olarak rusların kendisi zaten soğuk insanlar(yaşadığı bölgenin koşullarıylada alakalı) bu çok normal 3.olarak oyunun bulunduğu bölgeye göre yaptıkları için buda normal 4. atmosfer olarak çok iyi olacağına şüphem yok 5.bu haber çok benim için çok önemliydi teşekkürler Talha reis:D

    aynen atmosfer olarak mükkemmellerdi. Bundan hiç şüphem yok ancak en önemli eksik yapay zekaydı. Çok güzel detaylar düşünüyorlar ama oyuna yediremiyorlar. Tüm stalkerlarda bir adım bile ilerletmedikleri şu animasyonlarda bari şu oyunda yerlerinde saymasınlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan3191

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Technology41<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furkan3191<br><br>stalker ve metro gibi rus kökenli yapımlar ne kadar güzel olsa da hep bi eksiklik bir soğukluk oluyor oyunlarda. Nedense bu oyun da böyle olacak ve beklentilerin altından kalkamayacaklar gibi geliyor bana.</blockquote><br><br>Stalker'ın bence oyun tarihinin en iyi yanlızlık atmosferi veren oyunlardan birisidir benim için .Ben oyuncuyum diyen kimsenin oyunun atmosferine laf atarsa haksızlık yapmış olur. 1. olarak neresini beğenmedin 2. olarak rusların kendisi zaten soğuk insanlar(yaşadığı bölgenin koşullarıylada alakalı) bu çok normal 3.olarak oyunun bulunduğu bölgeye göre yaptıkları için buda normal 4. atmosfer olarak çok iyi olacağına şüphem yok 5.bu haber çok benim için çok önemliydi teşekkürler Talha reis:D</blockquote><br>aynen atmosfer olarak mükkemmellerdi. Bundan hiç şüphem yok ancak en önemli eksik yapay zekaydı. Çok güzel detaylar düşünüyorlar ama oyuna yediremiyorlar. Tüm stalkerlarda bir adım bile ilerletmedikleri şu animasyonlarda bari şu oyunda yerlerinde saymasınlar.


    haklısın stalker oyununun 2 eksiği 1. olarak yapay zeka 2. olarak animasyonlar kötüydü bu konuda hak veriyorum:) sanırım oyun motorunla alakalı bir şekilde bunu çözmeleri lazım çünkü mmo ya döndüğü için oyun hızlı olacağı için bugların az olması gerekir.örnek:npclerin sağ yada sola dönerken bacakların yamulması ve kütük gibi dönmesi daha fenası stalkerlarla banditlerin dib dibe hiç bir yere siper olmadan savaşması. ama survariumda gerçek oyuncular olacağı için yapay zeka konusunda fazla zorlanmayacaklar ancak animasyonlar ve bugların ne olacağını tam sürümde göreceğiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Umarım Türkçe yapmazlar.Bu oyunda internet kafelere düşerse başka bir oyun yine çöpe gider.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • RPG mi olacak yoksa FPS-Aksiyon mu olacak anlamadım? Eğer FPS-Aksiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi, zaten yeterince FPS-Aksiyon var pazarda.. Open-World+RPG öğeleri ile süsleyipte, STALKER havasından şaşmasalar efsane olur..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında oynadım türkçe yoktu . Hen daha yok sallama haber yapmışlar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.