Şimdi Ara

Ubisoft Reflections da The Division'ı Geliştiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Tom Clancy’s The Division'ın geliştiricisi bildiğiniz gibi Ubisoft Massive olarak açıklanmıştı. Şimdi bu stüdyonun iş yükünün önemli bir kısmının bir başka Ubisoft stüdyosuna devredildiği açıklandı.
     
        Resmi açıklamaya göre Driver: San Francisco'nun geliştiricisi Ubisoft Reflections, The Division'ın %40'ının gelişiminden sorumlu. Ubisoft Reflections yetkilileri The Division'da ana karakterler, düşmanlar, RPG desteği, Manhattan'ın inşası, online bileşenler üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar.
     
        Ubisoft Massive'ın daha büyük bir ekip olmasına rağmen Reflections da oldukça önemli görevler üstlenmiş. Bu stüdyonun sanat, teknoloji ve tasarım konusundaki katkısı hiç kuşkusuz oyunun daha çabuk tamamlanmasını sağlayacaktır.
     








  • Koca Manhattan tasarlarmak o kadar kolay değil.Gerçekçi karakter modelleri için 360 derece çekimlerle model hazırlamak mümkün,kaplama kaliteside yüksek oluyor.Fakat aynı şey gerçekçi şehir tasarımı için mümkün gözükmüyor bildiğim kadarı ile.Önemli olan detaylı şekilde yapıların modelini ve kaplamasını hazırlamak,Google maps tarzı değilde daha detaylı şekilde.Bahsettiğim eksiklikte tamamlandığında oyun yapım maliyetleri çok düşer,model ve kaplama sanatçılarının üstündeki yük azalır tahminimce.ReRoll gibi değilde daha detaylı bir yapım lazım.
  • Ah bu oyunun bir de sinle player'ı olsaydı. Envanter falan Last of us gibi. Hikaye falan koysalardı sağlam , bomba gibi olurdu . Bak last of us ödülleri süpürüyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.