Şimdi Ara

Knack Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 4'ün çıkış oyunlarından birisi olan ve konsolun mimarı Mark Cerny imzası taşıyan Knack heybetli duruşunun hakkını verebiliyor mu?






  • Biraz geç olmadı mı?
  • Niye bilmiyorum ama incelemeler son zamanlarda çok geç kalıyor. Eskiden oyun çıktığı anda yapılan incelemeler için artık 1 ay bekliyoruz. Ekipte 2 kişi kaldığınızı biliyorum ama ne bileyim insan bu kadar süreyi ister istemez biraz garipsiyor. İncelemeler çok kaliteli oluyor mu evet oluyor orası da ayrı konu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok geç çokkkk.BSC eski havanıza dönmeniz lazım.RE,AC serisine dönmeyin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

    Niye bilmiyorum ama incelemeler son zamanlarda çok geç kalıyor. Eskiden oyun çıktığı anda yapılan incelemeler için artık 1 ay bekliyoruz. Ekipte 2 kişi kaldığınızı biliyorum ama ne bileyim insan bu kadar süreyi ister istemez biraz garipsiyor. İncelemeler çok kaliteli oluyor mu evet oluyor orası da ayrı konu.


    Arkadaşlar merhaba;

    Şu sıralar ufak bir değişim içerisindeyiz. Bir başka videoda Gökhan da bu konuya değinmişti zaten. Evet, incelemeler epey geç çıkıyor bunun bilincindeyiz. Şu an 2 kişi olduğumuz için daha fazla uğraşarak hem geç de olsa önemli yapımların incelemeleri yayınlamayı istiyoruz hem de Oyundayız, İlk İzlenim, Bağımsız gibi programları yetiştirmeye çalışıyoruz. Aklımızdan geçenleri gerçekleştirmeye başladığımızda eski dinamizmimizi de geçecek bir Bölüm Sonu Canavarı ile karşınızda olacağız inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu aslında bizi ne kadar yakından takip ettiğinizi ve bizden daha fazlasını istediğinizi gösteriyor.

    İyi seyirler,

    Talha Aynacı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bu nedir loo, neye yarar ki?? haha :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sirf Elesdirmek icin yapimis bir inceleme , oyun ne yapmak istedigin ile ilgili özgürlügü vermedigi icin ayrica co-op dan da bahsetmemis . :) oyun okadar kötü lanse edilsede,Zor seviyede bittirfim oyunu ve sevk aldim . bir kere oynayip kenara koyarsiniz o kesin.
    en az 7puan hakediyor oyun.Sayin Talha fazla önyergili olmus.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cikis gününde indirimden almistim 2-3 bölüm zor dayandim,bunu söylemeyi pek sevmem ama "les" bir oyun bana göre..Dead Rising 3 geleydi keske bunun yerine
  • Bu nedir birader üstünden 3 ay geçmiş oyun yeni inceleniyor. Keyfinizi mi bekleyecez artık incelemeler için?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EzioAuditore_<br><br>Niye bilmiyorum ama incelemeler son zamanlarda çok geç kalıyor. Eskiden oyun çıktığı anda yapılan incelemeler için artık 1 ay bekliyoruz. Ekipte 2 kişi kaldığınızı biliyorum ama ne bileyim insan bu kadar süreyi ister istemez biraz garipsiyor. İncelemeler çok kaliteli oluyor mu evet oluyor orası da ayrı konu.</blockquote><br><br>Arkadaşlar merhaba;<br><br>Şu sıralar ufak bir değişim içerisindeyiz. Bir başka videoda Gökhan da bu konuya değinmişti zaten. Evet, incelemeler epey geç çıkıyor bunun bilincindeyiz. Şu an 2 kişi olduğumuz için daha fazla uğraşarak hem geç de olsa önemli yapımların incelemeleri yayınlamayı istiyoruz hem de Oyundayız, İlk İzlenim, Bağımsız gibi programları yetiştirmeye çalışıyoruz. Aklımızdan geçenleri gerçekleştirmeye başladığımızda eski dinamizmimizi de geçecek bir Bölüm Sonu Canavarı ile karşınızda olacağız inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu aslında bizi ne kadar yakından takip ettiğinizi ve bizden daha fazlasını istediğinizi gösteriyor.<br><br>İyi seyirler,<br><br>Talha Aynacı


    dediginiz gibi sayin talha ,editör sayiniz artirmalisiniz inceleme + video render falan derken epey efor sarf edeceksiniz ( gerekiyor) ,umarim daha iyi bir hale gelirsiniz :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atam1881-1938

    Bu nedir birader üstünden 3 ay geçmiş oyun yeni inceleniyor. Keyfinizi mi bekleyecez artık incelemeler için?


    sana zorla bu siteyi takip et diyen mi var? adam akıllı video inceleme yapan tek site bu. beğenmiyorsan git yazılı inceleme oku. adamlar yazılı yapar ağlarsınız, video yapar geç çıkar ağlarsınız
  • Merak ettiğim bi oyundu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atılan yorumlara bakıyorumda,herkes oyunların geç incelendiği konusunda hemfikir gibi ama unutmayın arklar,bu bsc ekibi şu an sadece 2 kişi.Bir oyunu incelemek için oynaman,bitirmek lazım.Bir oyunun bitme,oynanma süresi günümüzde en az 6-8 saat arası.Bir oturuşta bıtırlmesını beklemessiniz herhalde.Adamlar ellerinden geleni yapıyorlar.Bence düzen oturunca 1-2 kişi katılacaktır bsc ekibine.Biraz saygı lütfen..
    İncelemeye gelirsek,oyun güzel ancak bana hep çocuksu gelmiştir bu tür grafikler.Ben pek beğenmedim,türünü sevenler için güzeldir kesinlikle.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çocuğunuz varsa oyunu çocuğunuzla oynayın.Çok eğlenirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mario oyunlarına 9 dan aşağı puan vermeyen talha aynacı bu oyuna 4.5 puan vermiş.Allahtan Taraflı değil(!)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SanjaY1907

    Mario oyunlarına 9 dan aşağı puan vermeyen talha aynacı bu oyuna 4.5 puan vermiş.Allahtan Taraflı değil(!)

    Ben de oyunu test edip deneyimledim bu kadar düşük puanları haketmediğini minimum 6/7 gibi puanları hakettiğini söylüyorum ama Mario'nun verdiği zevki vermiyor bu net taraflılıkla pek alakası yok.
  • Mario ya 9 buna 4.5 İncelemeleri dikkate alanda kabahat zaten. Bundan sonra bsc bitmiştir benim için.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • herşey puan değildir dead island riptide de çok düşük aldı ama coop sayesinde baya eğlenceliydi ve sattı da 2 kez coopla bitirdim süperdi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaraCroft*

    Mario ya 9 buna 4.5 İncelemeleri dikkate alanda kabahat zaten. Bundan sonra bsc bitmiştir benim için.


    mario ya 9 dan aşağı dünyada not veren mi varda editör versin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayatında super mario bros'tan başka mario oynamamış oyun cahilleri gelip burada ağlıyor. herkes oyunun sıradanlığından bahsediyor. oyun başta neyse sonda da o. nesine puan vericeksin bunun?

    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/knack
    http://www.metacritic.com/game/wii-u/super-mario-3d-world




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.