Şimdi Ara

DK Country: Tropical Freeze'in İlk İncelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Retro Studios tarafından Wii U'ya özel olarak hazırlanan Donkey Kong Country: Tropical Freeze'in ilk inceleme puanı ortaya çıktı. Famitsu dergisinin 4 editörü oyuna sırayla 10 üzerinden 9/8/9/9 gibi puanlara layık gördüler. Oyun toplamda 40 üzerinden 35 puan aldı. Bu oldukça iyi bir puan.
     
        Diğer taraftan oyunun ilk Japonya'da piyasaya çıktığını ve 21 Şubat'ta Avrupa bölgesinde de raflardaki yerini alacağını belirtelim. Daha önce Donkey Kong Country Returns'ü Wii için geliştiren Retro Studios oldukça yüksek satış miktarına ve inceleme puanlarına ulaşmıştı.
     








  • illaki iyi oluyo ama pek farklı bişey olmuyo

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her seferinde nasıl bu kadar yüksek puanlar alıyo nintendo oyunları anlamıyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betadragon

    Her seferinde nasıl bu kadar yüksek puanlar alıyo nintendo oyunları anlamıyorum


    çünkü adamalar çoğu yapımcılar gibi film değil asıl eğlenceli zorlayıcı oyunlar yapıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fazliboz

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: betadragon<br><br>Her seferinde nasıl bu kadar yüksek puanlar alıyo nintendo oyunları anlamıyorum</blockquote><br><br>çünkü adamalar çoğu yapımcılar gibi film değil asıl eğlenceli zorlayıcı oyunlar yapıyor


    Alakasi yok film yapmakmis ta bilmem neymis ne sacma bir dusunce bu. Az sayida ama iyi studyolari var ve tek yaptiklari oyunu gercekten bitmis oldugunda piyasaya surmeleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: fazliboz<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: betadragon<br><br>Her seferinde nasıl bu kadar yüksek puanlar alıyo nintendo oyunları anlamıyorum</blockquote><br><br>çünkü adamalar çoğu yapımcılar gibi film değil asıl eğlenceli zorlayıcı oyunlar yapıyor</blockquote><br><br>Alakasi yok film yapmakmis ta bilmem neymis ne sacma bir dusunce bu. Az sayida ama iyi studyolari var ve tek yaptiklari oyunu gercekten bitmis oldugunda piyasaya surmeleri.


    Senin dediğin ne alaka öyle bir saçma sapan boş boş konusmunki misafir, Adam doğruyu söylüyor nintendo,Eğleneceyi ve zevki vermesini bilen kimlere nasıl hitap edeceğini bilen bir firma olduğu için başarılı puanlar alıyor diğer arkadaşa söylüyorum bunu hani nasıl puanlar alıyor diyene. Cidden bu misafirliği kapatın ya boş boş konuşanı çok valla

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • İş adamı değil öğrenciyiz bu kadar oyunu, bu fiyatlara nasıl alacağız gerçekten merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.