Şimdi Ara

Everybody’s Gone to the Rapture 2014'ü Kaçıracak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Sony ve The Chinese Room'un Playstation 4'e özel olarak hazırladıkları birinci kişi bakış açısına sahip macera oyunu Everybody’s Gone to the Rapture'ın 2014'te çıkmayacağına yönelik ilk sinyal Sony İngiltere'den gelmişti. Şimdi de geliştiriciler benzer bir açıklama yaptılar.
     
         The Chinese Room yetkilileri Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada oyunun 2014'te çıkmasının gerçekçi olmadığını söylediler. Yani oyunun 2015'te piyasaya çıkacağı kesinleşti diyebiliriz.
     




  • Nedir neyin nesidir yahu bu oyun. Oyun yapımcılarına en çok bekledikleri oyun soruluyor cevaplar arasında "Everybodys Gone to the Rapture" , sağda solda paso "Everybodys Gone to the Rapture" ... Şimdide 2014-2015 durumu mesele olmuş. Nedir bu oyunu bu kadar özel kılan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nedir neyin nesidir yahu bu oyun. Oyun yapımcılarına en çok bekledikleri oyun soruluyor cevaplar arasında "Everybodys Gone to the Rapture" , sağda solda paso "Everybodys Gone to the Rapture" ... Şimdide 2014-2015 durumu mesele olmuş. Nedir bu oyunu bu kadar özel kılan ?

    Chinese Room’un daha önce Dear Esther ile fırtınalar estirmesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar farklı yenilikçi oyunlar yapıyorlar hersene çıkan call of dutyler need for speedler gına gelmedimi hala bence beklenir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.