Şimdi Ara

Dota 2 Sizi Festival İçin Çağırıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Dota 2 yeni güncellemesi ile birlikte "New Bloom Festival" kutlamalarına başlıyor. Hem de ufak bir iki eşya ile değil. 2 yeni kahraman, 1 yeni düşman, yeni arenalar ve hatta daha önceden oynanmış bir oyunun gidişatını değiştirebilme şansı getiren yeni "Takeover" özelliği ile geliyor.
     
         Orjinal Dota Allstars haritasını oynamış olanların yakından tanıdığı iki karakter, sonunda Dota 2'de yerini alıyor. Cehennemin derinliklerinden gelen Terrorblade, kendi yansımalarını yaratıp düşmanlarına dehşeti yaşatacak. Kendi küllerinden tekrar doğan efsanevi Phoenix ateş bazlı saldırılarıyla ve Supernova yeteneğiyle karşımızda. Önceden bu karakterleri bilenler herhangi bir yabancılık çekmeyecekler.
     
         "Sen öyle yapmasaydın bu oyunu alırdık" kavgalarını sona erdirecek yeni özellik "Takeover"  geliyor. Yeni güncellemenin ardından eskiden oynanan oyunları tekrar oynama şansımız olacak. Herhangi bir oyun tekrarını izlerken takeover tuşuna basarsanız, tam o noktadan itibaren oyun için yeni bir lobi oluşturulacak. Siz de takım arkadaşlarınızla birlikte tam o noktadan itibaren oyuna devam edebileceksiniz. Bu özellikle başlatılan oyunlar yeni bir oyun sayılacak ve kendilerine özel ayrı bir tekrar kayıdı olacak.
     
         Normal oyun modlarından sıkıldıysanız yeni bir mod ile eğlenceye atlayabilirsiniz. Rasgele Yetenek Modu oyuncuların rastgele bir karakter seçmesini sağlıyor. Ardından oluşturulacak bir havuz içerisinden rastgele yetenekler geliyor. Yani kanca atan bir Drow Ranger veya tüm haritaya yıldırımlar yağdırabilecek bir Butcher mümkün olacak. Bu modu oynayabilmek için hesabınız en az 11. seviyede olmalı. 
     
         Daha bir çok yeni kostüm, yetenek düzenlemeleri ve eğlenceli mücadeleler ile gelecek olan "New Bloom Festival" güncellemesi 6 Şubat'ta indirilebilir olacak.








  • Ben soul keeper gelcek diye bekliyordum :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ben soul keeper gelcek diye bekliyordum :/


    Soulkeeper=Terrorblade değil mi zaten?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktığı süreden beri gelen saçma sapan patchler ile oynayanların nefretini kazanan Valve bakalım bu sefer kendini affetirebilecek mi ? :)

    P.S: Blizzard ile yaşanan isim haklarından dolayı olsa gerek diğer adı Soul Keeper olarak gelmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Takeover modu iyiymiş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu Takeover modunu tam anlayamadım şimdi bir maç bittikten sonra indirip izleyebiliyorsun. Tam oyunu sana kaybettiren hatayı yaptığın an bastın Takeovera e hadi diyelim seninle o an oynayan 5 kişide geldi karşı takım ne olacak peki ? Botlarmı yöneticek ? Ayrıca şimdi bütün bu olayın sebebi kaybettiğin puanı geri almaktır yoksa kim uğraşsın ama o zamanda 60 dk lik maçda 50. dk den başlaman lazım ve aynı hatayı gene yapmadın 10 dk lik maçtan puanmı kazanıcan ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemlat

    Bu Takeover modunu tam anlayamadım şimdi bir maç bittikten sonra indirip izleyebiliyorsun. Tam oyunu sana kaybettiren hatayı yaptığın an bastın Takeovera e hadi diyelim seninle o an oynayan 5 kişide geldi karşı takım ne olacak peki ? Botlarmı yöneticek ? Ayrıca şimdi bütün bu olayın sebebi kaybettiğin puanı geri almaktır yoksa kim uğraşsın ama o zamanda 60 dk lik maçda 50. dk den başlaman lazım ve aynı hatayı gene yapmadın 10 dk lik maçtan puanmı kazanıcan ?


    lan oyun kurar gibi bir mod galibiyet filan gelmiyor.Sadece kendini geliştirmen için.Büyük ihtimalle botlar gelir 10 kişininde gireceğini sanmıyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ruslardan haber ver Valve.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waltran

    Ruslardan haber ver Valve.


    :D her sunucu ruslar için aynı rusya doğu avrupa, rusya amerika , rusya avutralya, Ana rusya :=

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.