Şimdi Ara

The Last of Us Aldığı Ödüllerle Rekor Kırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      The Elder Scrolls V: Skyrim topladığı "Yılın Oyunu Ödülleri" ödülleri ile tüm zamanların en çok ödül alan oyunu olmuştu. Sony ve Naughty Dogs'un hayranlık yaratan oyunu The Last of Us bu rekoru tarihe gömdü.
     
         Skyrim'in 226 ödülüne karşılık The Last of Us bugüne kadar dünya çapında 231 ödül toplamayı başarmış. Tabi internetin yaygın olmadığı dönemlerde oyun otoritelerinin sayısının az olduğunu ve okuyucu seçimlerinin (ancak mektup yoluyla olabilirdi) sayılamadığı dönemlerde çıkan çok sayıda efsane oyun da var.
     
        Yani en çok ödüle sahip olmak tabi ki en iyi olmak anlamına gelmiyor. Yine de The Last of Us'ın kalitesini tartışmak çok zor. 

    The Last of Us – 231
    Otoritelerin seçtiği – 181
    Okuyucuların seçimi – 50
     
    The Elder Scrolls V: Skyrim – 226
    Otoritelerin Seçimi – 163
    Okuyucuların Seçimi – 63
     








  • Çünkü inanılmaz bir oyun oynadığım en iyi oyundu film gibiydi resmen :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Skyrim modlarla geçiyor bence.
  • Neslin en iyi oyunu, oynamayan çok sey kaçırır. The Last of Us'daki emek ve heyecan hiçbir oyunda yok.
  • hikaye dlcsine az kaldı sabırsızlıkla bekliyoruzz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Skyrim tüm zamanların en iyi oyunudur bence.5 kez bitirdim şimdi türkçe yama çıktı kurdum yine oynuyorum 2011 oyununu.Ayrıca 2011 deki ödül sayısıyla 2014 teki ödül sayısı bir olamayacağına göre?Ödül veren sitelerin sayısı illaki artmıştır ona göre değerlendirin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Skyrim aslında Bathesda'nın bir başarısı değil, o bir taslak; mod makerlar için yapılmış bir taban sanki. Hiç bir oyun benim modlanmış Skyrim'im kadar haz vermedi bana. Bir oyunda hemen hemen her şeyin olduğunu hayal edin, yoksa bile olacak. Ama GTA modları, Batman modları gibi değil bu modlar; Skyrim'in kaynak kodları tamamen açık aklınıza hayalinize gelemeyecek şeyler var. Bir kaç saatinizi ayırın ve Skyrim nexus'ta gezinin şöyle bi. Top 100'e bakın, her kategorinin "most endorsed" kısımlarına bakın, göreceksiniz. Normalde 8 Gb gibi bir boyuta sahip oyun benim 100'e yakın modumla 19.5 Gb 'lık bir hal aldı. Skyrim bambaşka bir şey, daha iyisi ancak Fallout 4 ve ya TES 6 ile gelir. Ama bu Bethesda'nın başarısı değil dediğim gibi, onların tek yaptığı kaynak kodları sunmak. Keşke her yapımcı modları bu seviyede desteklese.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • The Last Of Us kısa süre içinde en çok ödül alan oyun olmayı başardı. The Last of Us ödül almaya devam edecek ama skyrimin devri geçti artık, alacağı maximum miktar o kadar...

    Ödül sayısı karar ile ilgili, otorite sayısı ile ilgili değil. Yani en çok hangi oyun etki bıraktıysa en çok ödülü o alıyor. Kararsızlık olduğunda ise diğer oyunlara gidip bölünecekti
  • Sonuna kadar hak ediyor, müthiş bi deneyimdi, PS3 böyle oyunlar gelecekse ne gerek var PS4'e dedirtiyor adeta.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence şuan en çok ödül kim aldı tartışmak anlamsız Çünkü Half-Life 3 çıkınca zaten direkt rekorun sahibi olacak en çok ödül sahibi oyun o olacak merak etmeyin..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MuhammedBasol<br> <br> Bence şuan en çok ödül kim aldı tartışmak anlamsız Çünkü Half-Life 3 çıkınca zaten direkt rekorun sahibi olacak en çok ödül sahibi oyun o olacak merak etmeyin..<br> </blockquote><br> Ne zaman çıkacakmış, 2023'demi ? <br> <br> HL3 öldü artık görüp göreceğiniz son oyun HL2 idi bitti gitti. <br> <br> Steam varken, SteamOS varken kimse HL3 ile uğraşmaz. <br> <br> Bu saatten sonra çıksa bile beklentiler o kadar yüksek tutuldu ki, oyun moktan olmasa bile Duke Nukem etkisi yaratacaktır artık, Gabe risk almaz, HL3 çıkmayacak piyasaya


    Half-Life 2, ilk oyundan 7 sene sonra çıktı. Oyuncular o zamanda böyle düşünüyordu.Artık ümidi kesmişlerdi Ama half life 2 source motoruyla bir çıktı ortalığı tozu dumana kattı. Şuan episode 2 çıkalı 7 sene olacak benim düşüncem valve şuan yeni nesil için source 2 motorunu geliştiriyor. En geç 2015'de Half-Life 3 çıkacak diye düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • The Elder Scrolls V: Skyrim ile kıyaslanacak oyun tanımıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hakediyor helal olsun
  • Skyrim, The Last of Us'ın yanından bile geçemez kusura bakmayın da..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar hak ediyor. Oynamayan kalmasın bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hak ediyo

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: _RevO_<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MuhammedBasol<br> <br> Bence şuan en çok ödül kim aldı tartışmak anlamsız Çünkü Half-Life 3 çıkınca zaten direkt rekorun sahibi olacak en çok ödül sahibi oyun o olacak merak etmeyin..<br> </blockquote><br> Ne zaman çıkacakmış, 2023'demi ? <br> <br> HL3 öldü artık görüp göreceğiniz son oyun HL2 idi bitti gitti. <br> <br> Steam varken, SteamOS varken kimse HL3 ile uğraşmaz. <br> <br> Bu saatten sonra çıksa bile beklentiler o kadar yüksek tutuldu ki, oyun moktan olmasa bile Duke Nukem etkisi yaratacaktır artık, Gabe risk almaz, HL3 çıkmayacak piyasaya</blockquote><br><br>Half-Life 2, ilk oyundan 7 sene sonra çıktı. Oyuncular o zamanda böyle düşünüyordu.Artık ümidi kesmişlerdi Ama half life 2 source motoruyla bir çıktı ortalığı tozu dumana kattı. Şuan episode 2 çıkalı 7 sene olacak benim düşüncem valve şuan yeni nesil için source 2 motorunu geliştiriyor. En geç 2015'de Half-Life 3 çıkacak diye düşünüyorum.


    Source 2 ile gelecek diyordu Gabe.benim düşünceme göre oyunun şu anda geliştirilme aşamasında.hem yeni bir grafik motoru ile oyun yapmak zor olur.hatta örnek vereyim battlefield 4'ün yapımcısı DICE frostbite 3'ün diğer geliştirdikleri motorların aksine kodlamaların zor olduğunu ve alışmanın uzun süreceğini belirtmişti.yani half life 3'ün grafik motoruna bence alışma sürecindeler.




  • Konuyla ilgili bir bilgilendirme yapayım,

    Bu ödül sayısını toplayan site GOTY Picks adında bir blog. Yani siz kendi çapınızda bir blog sitesi açıp The Last of Us'ı GOTY seçseniz de, bu blog sahibine mesaj atarak sayıma kendinizi de dahil ettirebilirsiniz.
    İkincisi de, 2011'de 396 site, 2013'te 478 site sayılmış. Yani Last of Us kendi senesindeki ödüllerin %48.3'ünü, Skyrim ise %56.2'sini almış.

    Kısacası, hesaplama olarak pek itaat edilecek bir site değil.
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu idda etmiyen kişi oyunu oynamamış kişidir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    Skyrim tüm zamanların en iyi oyunudur bence.5 kez bitirdim şimdi türkçe yama çıktı kurdum yine oynuyorum 2011 oyununu.Ayrıca 2011 deki ödül sayısıyla 2014 teki ödül sayısı bir olamayacağına göre?Ödül veren sitelerin sayısı illaki artmıştır ona göre değerlendirin

    Sitelerin sayisi artmiş olsada, Tlou, skyrimden daha çabuk aldi bu kadar ödülü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.