Şimdi Ara

Kingdom Come'un İlk Bölümü 2015 Sonunda Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Sunduğu tema ve özgürlükten dolayı oyuncuların beğenisini kazanan RPG oyunu Kingdom Come: Deliverance, CryEngine ile PC, PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor. Bugün itibariyle Kickstarter bağışlarında istenen miktarı toplayan oyun ne zaman çıkacak? 
     
        Bildiğiniz gibi daha önce yayıncı bulunmadığı gerekçesiyle ana oyunun üç parçaya ayrılacağı açıklanmıştı. Her biri 30'ar saatlik oynanış sunan üç parçanın ilkinin çıkış dönemi açıklandı. Belirtilenlere göre Kingdom Come'un ilk bölümü, 2015 yılının Aralık ayında çıkacak. Daha önce oyun için 2015 senesi gösterilmişti fakat 2015'in son ayını kimse beklemiyordu sanırım...
     








  • Ohooooo

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kim öle kim kala...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Maşşallahhh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kickstarter a başlamadan bu bilgiyi vermedilerse çok itici bir firma olacaklar özellikle bağış yapanların gözünde
  • eğer bağış yapsaydım ve kampanya bittikten sonra bana bu haberi verselerdi o verdiğim parayı geri almak için elimden geleni yapardım. nerdeyse 2 sene sonrasına oyunun ilk parçasının sözünü veriyor adamlar. o zaman kadar oyunun çıkacağını bile unuturum ben. yaptıkları ahlaksızlık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • baya baya beklıcek ınsanlar demekkı
  • Ona da ha 3 erteleme gelir oyunun ilk bölümünü 2018 baharında oynarlar :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • alakası yok adamlar oyunun hakkını versinlerde 2016 da da çıksa eğer unutulmaz efsane bir oyun olacaksa biz bekleriz
  • Uzun bir süre

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 18 Mart 2018; 22:30:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • YouR@ck

    genç olduğun için 4 sene ne demek bilmezsin.

    bu oyundan fazla umut beklemek saçma (daha doğrusu Warhorse ekibinden) oyun tırt çıktığında "imkanlarımız yoktu" vs diyecekler, 2017 de oyunu tamamen tamamlamış olurlar tabi tırt çıktıktan sonra "imkanlanımız yoktu" demezlerse
    kickstar projesinden önce bu oyundan ümidim vardı parça purçik yayınlayacaklarını duyunca oyunun tırt olacağı kanatine vardım
    umarım yanılırım
  • Trailer'da oyun bayağı geliştirilmiş gibi gözüküyordu ama nerden baksan 2 senelik bir zaman var çıkışına daha ne kadar geliştirecekler neyi geliştirecekler merak konusu veyahut o videodaki yayınladıkları görüntüleri ne kadar zamanda geliştirdiler?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    YouR@ck<br><br>genç olduğun için 4 sene ne demek bilmezsin.<br><br>bu oyundan fazla umut beklemek saçma (daha doğrusu Warhorse ekibinden) oyun tırt çıktığında "imkanlarımız yoktu" vs diyecekler, 2017 de oyunu tamamen tamamlamış olurlar tabi tırt çıktıktan sonra "imkanlanımız yoktu" demezlerse<br>kickstar projesinden önce bu oyundan ümidim vardı parça purçik yayınlayacaklarını duyunca oyunun tırt olacağı kanatine vardım <br>umarım yanılırım


    kardeşim böyle oyunu her yayıncı yayınlamaz. Yani destek olmak istemez. Çünkü günümüz oyuncuları vurdulu kırdılı oyunları seviyor. Bu oyunda gerçekçilik ön planda olacak. Adamlar farklı bir şey deniyorlar işte. Tabi uzun süre bekleyeceğiz ama yapacak birşey yok. Ayrıca oyun kickstarter'a düştü diye tırt olacak bir kanı da yok. Hedeflerine çok çabuk ulaştılar ki demek ki oyuncular da böyle bir oyun istiyorlarmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyunu izledim Mount Blade ve Skyrim'in birleştiğini, fantastik öğelerden arındırılarak CryEngine ile tasarlandığını gördüm. Hayalimdeki oyun çıkıyor diye ciddi ciddi sevindim. Ama gel gör ki 2015'in sonunu görünce bir anda bozguna uğradım. Bu oyun daha da ertelenir 2016'dan önce göremeyiz o zamana kadar da kim öle kim kala.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErhnUnl57

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>YouR@ck<br><br>genç olduğun için 4 sene ne demek bilmezsin.<br><br>bu oyundan fazla umut beklemek saçma (daha doğrusu Warhorse ekibinden) oyun tırt çıktığında "imkanlarımız yoktu" vs diyecekler, 2017 de oyunu tamamen tamamlamış olurlar tabi tırt çıktıktan sonra "imkanlanımız yoktu" demezlerse<br>kickstar projesinden önce bu oyundan ümidim vardı parça purçik yayınlayacaklarını duyunca oyunun tırt olacağı kanatine vardım <br>umarım yanılırım</blockquote><br><br>kardeşim böyle oyunu her yayıncı yayınlamaz. Yani destek olmak istemez. Çünkü günümüz oyuncuları vurdulu kırdılı oyunları seviyor. Bu oyunda gerçekçilik ön planda olacak. Adamlar farklı bir şey deniyorlar işte. Tabi uzun süre bekleyeceğiz ama yapacak birşey yok. Ayrıca oyun kickstarter'a düştü diye tırt olacak bir kanı da yok. Hedeflerine çok çabuk ulaştılar ki demek ki oyuncular da böyle bir oyun istiyorlarmış.


    dostum tırt olacağını düşünme sebebim kickstarter a düşmüş olması değil, 3 bölüme ayırmış olmaları ve hedefleri yükseldikçe yeni vaatlerde bulunmaları başarılı olacaklarınıda pek sanmıyorum, umarım yanılırım çünkü benimde böyle bir oyuna ihtiyacım var, saçma sapan aksiyon oyunlarına değil.




  • Süper ben askerden gelince cikiyor :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.