Şimdi Ara

Kingdom Come'da Her Hareketiniz Hesaplanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Warhorse tarafından geliştirilen Kingdom Come: Deliverance adlı aksiyon-rpg oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun yaratıcı yönetmeni Dan Vávra dövüş sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.
     
         Oyunda özel animasyonlar kullanmadıklarını ve her şeyin işlemci tarafından hesaplandığını söyleyen yetkili, örneğin karakterimiz bir şeye vurduğunda veya bir şeyle etkileşime girdiğinde herşeyin hesaplandığını söylüyor. Yani diğer oyunlardaki önceden hazırlanmış animasyonlar Kingdom Come'da bulunmayacak. Dan Vávra bu konuda şöyle bir örnek veriyor.
        
        "Örneğin, bir duvarın yanında duruyorsunuz, kılıcınızı savurduğunuzda duvara sürtecek ve yavaşlayacak; düşmana vurduğunuzda darbenizin etkisi azalacak. Bu gibi ayrıntıları yapabilmek bir yıldan uzun zamanımızı aldı, bu tür şeyler şimdiki nesilde (Xbox 360, PS3) mümkün değildi. Bu sistemi geliştirmek çok çok zor."
     
        Kingdom Come: Deliverance'ın Kickstarter kampanyasının da başarılı gittiğini belirtelim. Kampanyanın tamamlanmasına 28 gün var, ama şimdiden 300.000 sterlinlik bağış isteğinin 200.000 sterlini toplanmış.
     








  • Bu oyun sadece pc exc mi yoksa ps4-xo platformlarınada gelecekmi?Eğer gelirse bu kadar hesaplama olayını konsollardaki işlemciler kaldırabilecekmi?

    Mi mi mi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • daha dün en son baktığımda 114 bin toplamışlardı istedikleri miktarı rahat geçerler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun PC'de oynanır her RPG gibi. Dövüş sistemi gerçekten etkileyici, başka oyunlarda bulamadığımız büyük kale ve meydan savaşları içeriyor, en sonunda adam gibi bir orta çağ oyununa kavuşuyoruz.

    Ayrıca dağıtımcı şirketler bu duruma ne diyor merak ediyorum. Bir ayda 300.000 hedeflerken 1.5 günde 250.000'e yaklaştı bağışlar. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İşte ilk defa para yardımını hak eden bir oyun allah yardımcıları olsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok etkıleyıcı bır sıstem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.