Şimdi Ara

Nintendo Hisseleri %18 Değer Kaybetti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Nintendo'nun Wii U konusunda şu ana kadar başarısız olduğu bir gerçek. Bu finansal yılda Wii U satış beklentilerini 9 milyondan 2.8 milyona düşüren Nintendo, 3DS'teki büyük başarısına rağmen pek de iyi günler geçirmiyor.
     
         Wii U'nun başarısızlığı sonrasında Nintendo başkanı Satoru Iwata'nın istifa etmesi gerektiği sıkça dile getiriliyor. Buna karşın Iwata istifa etmeyeceğini ve çalışmalarına devam edeceğini açıklamıştı. Bu haberler sonrası firmanın hisse senetleri de darbe yedi.
     
        Bu kötü haberler sonrasında firmanın hisse senetlerinin değeri %18 azalarak 114 dolara kadar düştü. Eğer Wii U konusunda gerekli önlemler alınmazsa hisselerin değeri daha da düşecek gibi görünüyor.
     
        Bu arada bazı analistler Nintendo'nun mobil platformlara ve diğer konsollara oyun çıkartması gerektiğini söylese de Satoru Iwata karşılaşılan sorunlardan böyle kolaycı bir mantıkla çıkılamayacağını düşünüyor.
     








  • böyle bir zamanda yeni nesil konsollarda varken ps3 ve xbox 360 bile sağlam oyunlar çıkarken kimse kusura bakmasın ama wii u almazlar nintendo düşmanlığım kesinlikle yok yanlış anlaşılmasın ama madem yaptın oyunu firmalarla anlaş gt5 gibi oyunları platformuna getir insanlar oyuna doysun varsa yoksa zelda mario nereye kadar ? hata yaptın nintendo anla artık ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • devri geçtiğinden olabilirmi sürekli mario mario mario yeni bir başlangıç yapsalar en azından belki 2011 doğumluların gelecekte anlatacağı oyun falan olurdu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya bi deger kaybetti bi yükseliyor kötü gidiyo aaa cokkk iyi ben artır bu haberlere inanmıyorum ve kimse kusura bakmasın nintendo sadece mario yapsa bile satar onun kitlesi cok farklı
  • 18 yaş altına yaptığı kadar 18 yaş üstüne de oyun yapsa en azından 3. parti firmaların desteğini alsaydı şu an çok daha iyi yerlerde olurdu. umarım bir sonraki nesil için dersini almıştır nintendo, konsol savaşlarında geride kalmasını istemeyiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nintendonun politikası grafik değil,benimde değil ama gel görki yeni nesil oyuncu olduğunu sananlara köşe yumuşatma ve kaplama kalitesi daha haz veriyor oyunun atmosferinden ve kalitesinden ziyade.

    Nintendo 3. parti firmalara destek vermesinin "yanı sıra" konsolunuda teknik anlamda yeni nesil çıkarsaydı şuanki düştüğü duruma belki xbox one adlı saçmalık düşerdi.

    Wii güzel bi aletti aldık gerçekten kahkaha atarak oynadık desek yeridir o denli eğlenceli bir konsoldu.Ama bu wiiU'da ne olduysa exc oyunların çıkmadığından mı desek artık wii'deki orjinallik yakalanamadığındanmı yoksa "bizim politikamız grafik değil" zihniyetimi ne firma şimdi bu halde.

    Yinede 3ds varda bir parça durumu kurtarıyor.Böylesi haberleri duyduktan sonra tamamen wiiU'dan soğudum.3ds alma isteğim ise biraz daha arttı.Umarım firmada en kısa zamanda işler yoluna girer.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu haberler tamamen saçmalık bu senenin en çok satan konsolu en yakın rakibini ikiye katlayan 3ds, hisselerin düşmesi tamamen geçen nesildeki wii satışına ulaşılamaması yoksa nintendo dimdik ayakta 3ds hala yok satıyo, bu arada hiç nintendo denememişler bilmezler pokemon mario zelda animal crosing monster hunter bu oyunlar için zaten bi konsol alınır ama wii u da aynı çeşitlilik yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.