Şimdi Ara

Türk Yapımı The Note'a Steam'den Yeşil Işık!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Çok fazla adımızın geçmediği aşikâr olduğu oyun endüstrisinde bizden de kaliteli bağımsız yapımlar çıkmaya devam ediyor. İstanbul'da konumlanan Motamot stüdyolarının The Note isimli platform projesi, Steam Greenlight'tan olumlu sonuç almayı başardı!
     
        Oyunculara 'şiirsel' bir deneyim sunmaya hazırlanan The Note, sadece 8 dakika sürüyor. Aslında yapımcılar bunu bir oyun değil, 'şiir' olarak adlandırıyor. Zira tüm oyun boyunca koşarken Rabindranath Tagore'un 'Peace, My Heart' şiirinden esintiler duyuyor ve satırları görüyoruz.
     
        Yapımcılar, The Note'un Şubat ayında ücretsiz olarak Windows, Mac ve Linux için çıkacağını belirtiyor. Oyundan yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. BSC olarak biz de kendilerini tebrik ediyoruz!
     
     








  • neyin kafası bu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ananın ... kafası tövbe tövbe
  • Boşa uğraşmışlar bu oyun tutmaz. . . Atarideki mario bile daha çekici geliyor..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • üstteki üç yorum gerizekalı türk oyuncularını temsil ediyor işte.

    lan oyun ücretsiz zaten ne tutmasından bahsediyosun 'y@qıshıqhLı j0juck' ? mario'nun ataride olduğunu sanıyor bi de kültürsüz, oyun cahili.
  • Meth... Not even once.
  • neden daha detaylı oyunlar yapamıyoruz detaydan kastım grafik değil bune abi bari doğru yerlere koşarsak şiirin doğru sözlerini duyabilelim ne bilim oynattırsın yani kendini..
  • Şuan gülmekten zor kendime geldim.

    Yorum 1: Haberi okumamış direk videonun play tuşuna basmış
    Yorum 2: Üyelerden biri olup haklı iken küfrederek haksız duruma düşmüş
    Yorum 3 (Favorim bu): Nick kendini ele veriyor sahte profil olma ihtimali %70 olup %30'luk kısmı değerlendirirsek arkadaş otu fazla çekmiş haberi okumamış mario'nun bugünki yerinden bir haber olup marioyu kötü bir oyun gibi atfedip mario'dan bile kötü olduğundan dem vurmuş.
    Yorum 6: Yine üyelerden biri olma ihtimali yüksek olup cesaret edipte kendi üyeliğinden yazamayan veya bir zahmet 2 dakikasını alıp üye olamayan bir arkadaş sözde bu kısa demoyu yapanları genele vurarak tüm türk oyun yapımcılığına "neden daha iyisini yapamıyoruz bu ülke bunun gibiler yüzünden ileriye gitmiyor" edasıyla ders vermeye çalışmış kaldıki belkide kendisi hayatta hiç bir şeye katkısı olmamış olabilir.

    Bu yukarıdaki 1 saat içinde bir haber başlığı altında oluşan 4 gereksiz yorum sitenin ne hale geldiğinin ne derece seviyesinin düştüğünün bir kanıtıdır güzelim sitenin içine ettiniz bravo.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • bi haber de Monochromadan tweete göre şubat başında beta sürümün yayınlanması planlanıyormuş

    https://twitter.com/MonochromaGame
  • Yapımcı bizzat oyun diye adlandırmamış zaten , '' şiir '' denilmiş... bir nevi şiiri farklı bir şekilde sunmuşlar ...

    Oyun gibi bakıp yorumlamak doğru olmaz ,
  • kanım dondu şerefsizim
  • Neden senaryosu güzel bir şey yapamıyoruz anlamıyorum aslında üzerinde biraz kafa yorulsa gerçekten güzel şeyler yapacak milletiz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sanatsal. fazlasıyla.
    başarılarının devamını diliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 20 yıl öncesinde ataride olsaydı belki tutulurdu oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Videoyu daha izlemedim ama, ne olursa olsun bu bir başarıdır. Kendilerini tebrik etmek lazım.
  • Oyunun tutacağını sanmıyorum
  • Bu tarz sanatsal oyunları çok seviyorum. Takip listeme aldım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Şuan gülmekten zor kendime geldim.<br><br>Yorum 1: Haberi okumamış direk videonun play tuşuna basmış<br>Yorum 2: Üyelerden biri olup haklı iken küfrederek haksız duruma düşmüş<br>Yorum 3 (Favorim bu): Nick kendini ele veriyor sahte profil olma ihtimali %70 olup %30'luk kısmı değerlendirirsek arkadaş otu fazla çekmiş haberi okumamış mario'nun bugünki yerinden bir haber olup marioyu kötü bir oyun gibi atfedip mario'dan bile kötü olduğundan dem vurmuş.<br>Yorum 6: Yine üyelerden biri olma ihtimali yüksek olup cesaret edipte kendi üyeliğinden yazamayan veya bir zahmet 2 dakikasını alıp üye olamayan bir arkadaş sözde bu kısa demoyu yapanları genele vurarak tüm türk oyun yapımcılığına "neden daha iyisini yapamıyoruz bu ülke bunun gibiler yüzünden ileriye gitmiyor" edasıyla ders vermeye çalışmış kaldıki belkide kendisi hayatta hiç bir şeye katkısı olmamış olabilir.<br><br>Bu yukarıdaki 1 saat içinde bir haber başlığı altında oluşan 4 gereksiz yorum sitenin ne hale geldiğinin ne derece seviyesinin düştüğünün bir kanıtıdır güzelim sitenin içine ettiniz bravo.


    dediklerinde haklısın da birine 2 dakikasını ayırıp da üye olamamış dedin ya, ben nerdeyse 6 ayı geçik süre önce üye almaya çalıştım olamayınca da vaz geçtim. internal server eror veriyordu her defasında.




  • Benim sevdiğim bir tarz değil.sanırım limbo tarzı umarım iyi sonuçlar alır.fakat o tarz oyunlarda çok iyi bulmacalar ve dinamikler oluyor bunda sanırım sadece koşma var.belki dear esther gibi birşey yapalım da demiş olabilirler farklı bir oyun.ama trailer ini izleyen kişi almak isteyeceğini sanmam.

    hemde limbo ya benzeteceklerine çok renkli bi dünya sunup karmaşık bulmacalar sunsalar çok farklı bir tema kullansalar bence tutar.8 dakika olduğundan şiir demişler sanırım yani oyunun incelemesini yapsalar 10 dakika sürer oyun 8 dakika ücretsiz çıkması oynanmasını sağlar merak uyandırabilir.

    Birde Asıl gelmesi platform Mobil olsaymış ve part 1 part 2 şekinde her ay yeni bir part çıkarsalarmış çok garip bir oyun olurmuş bence.

    özetlersem oyunu oynamadan yorum yapmayın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.