Şimdi Ara

Sel Baskını, No Man's Sky'ı Geciktirmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz senenin sonunda düzenlenen VGX etkinliğinin göze çarpan oyunu No Man's Sky olmuştu. Ancak Hello Games'in işleri duyurudan sonra yolunda gitmemiş ve stüdyoyu su basmıştı. Sonrasında yaşanan aksiliklerden sonra Hello Games cephesinden yeni bir açıklama geldi.
     
        Yaptığı açıklamalarda stüdyo kurucularından Sean Murray, yaşanan sel baskınının planlarını çok fazla değiştirmediğini belirtti. Murray, "Bu tip şeylerin planımızı değiştirmesine izin vermeyeceğiz. Şu durumda normal bir insanın üzgün olması gerekirdi. Ancak Hello Games'teki ekiple çalışırken böyle bir şey mümkün değil. Evet bazı şeyler yaşadık fakat çalışmaya hız kesmeden devam ediyoruz." sözlerini söyledi.
     








  • bekliyoruz biz dört gözle
  • projelerini bekleyen mılyonlar var arkalarında buyuk bır destek ve beklentı var umarım sorunsuz bır sekılde herseyı halledebılırler.
  • Haber icin tesekkurler. Sevindirici bir haber. Yanliz ofisi sel basmasi biraz espirili durmus haber basliginda.

    Hatirladigim ofisi su basmisti. Yani binadaki altyapi problemiydi :) Yanlis anlasilmasin sel baskini guldurdu espiri katmis duzeltilmesine bile gerek yok :) Tekrardan tesekurler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Haber icin tesekkurler. Sevindirici bir haber. Yanliz ofisi sel basmasi biraz espirili durmus haber basliginda.<br><br>Hatirladigim ofisi su basmisti. Yani binadaki altyapi problemiydi :) Yanlis anlasilmasin sel baskini guldurdu espiri katmis duzeltilmesine bile gerek yok :) Tekrardan tesekurler :)


    sen nediyon llean değişik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.