Şimdi Ara

Steam Controller Pro Dota 2 Oyuncusuna Uygun Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Steam Controller'ın bazı PC oyunları için uygun olmayacağı kontrolcü duyurulduğundan beri konuşuluyor. Bazı FPS oyunları ve DOTA 2 gibi profesyonel turnuvalara sahip olan oyunlarda oyuncuların tercihi klavye olmaya devam edecek diyebiliriz.
     
        Valve çalışanları da bu konuda farklı düşünmüyorlar. Bazı Valve çalışanlarının açıklamalarına göre DOTA 2 profesyonelleri Steam Controller'ı tercih etmeyeceklerdir.
     
        "Dota gibi bir oyunda Steam Kontroller klavye ile eşdeğer performans veremeyecektir. Profesyonel oyuncu Danylo 'Dendi' Ishutin'i alıp onun düzeyinde bir oyuncuya bu kontrolcüyle oynamasını söyleyemezsiniz; zaten amacımız da bu değil. Bu Steam Controller ile oynanan oyunların geneli için geçerli olan bir gerçek."
     
         Valve yetkilileri buna karşın klavye ve mouse ikilisi ile yapabileceklerinizin %90'ını Steam Controller ile de yapabileceğinizi belirtiyorlar. Yani kontrolcünün performansı oldukça iyi düzeyde.
     








  • Geçenki video haberinde aynı şeyi söylediğim için eksilemişti ergenler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    Geçenki video haberinde aynı şeyi söylediğim için eksilemişti ergenler <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Mantıklısı bu zaten bir önceki haberde söyledik diye fazlasıyla dislike yemiştik.. Oyunun zaten genel mantığı hızlı düşünmek, düşüncelerini hızlıca oyuna yansıtabilmek.. ben o touchpad e parmağımı gezdirip istediğim noktayı tutturana kadar... ki çoğu yetenek nokta atışı bile isteyebiliyor.. 6 tuşlu ( 2 click, ileri geri tuşu, hassasiyet ayarı gibi extrası olan ) bir mouse'u hiçbir zaman bir gamepad e değişmem. ( fps ve moba türünde )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O kontrollerden hiçbir oyunda performans alinmaz. Boşuna geliştiriyorlar.
  • Bazı oyunlar klavye+mouse ikilisi kadar rahat ve profesyonel oynanamaz.
    Ama bazı oyunlarda gamepadden şaşmamak lazım :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.