Şimdi Ara

Titanfall'ın '6v6' Kararına Yeni Açıklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Bildiğiniz gibi Titanfall'ın yapımcısı Respawn Entertainment'ten Vince Zampella, gün içerisinde Titanfall'ın maksimum 12 kişiye kadar destek vereceğini açıklamıştı. Bir Respawn çalışanı, Neogaf'ta gelen eleştirilerin ardından yeni bir açıklama yaptı. 
     
        Bu kararın üzerinde çok durulduğunu belirten Respawn Entertainment yetkilisi, oyunu oynamadan sayıya bakarak eleştiri yapılmasına tepki gösterdi. Yetkilinin forum yazısında, "Vince'in dediği gibi, daha yüksek oyuncu sasyısına yönelik harita tasarımları yaptık ve oyun mekanikleri geliştirdik. Fakat oyunda aksiyon oldukça fazla. Haritanın her yerinde çok büyük aksiyonlar dönüyor. Oyunu yüksek kişili sürümde test ederken roundlar arasında ara vermek zorunda kalıyordum. Çünkü fazla aksiyon bazen çekilmez hale geliyor." sözlerine yer verildi.
     
        Yazının son kısmında, "Sayıları değil, eğlenceyi takip edin. Birkaç ay sonra burada Titanfall deneyimlerini paylaşan insanların yazılarını okumak çok keyifli olacak. Kesinlikle eğlenceli bir oyun. Umarım herkes en azından bir kere deneme fırsatını yakalar." cümleleri yer aldı.
     








  • adamlar sonuna kadar haklı ne demişler bi kitabı kapağına bakarak yorumlayamazsın ne malum adam da dio haritada fazla aksiyon var zaten call of dutyda 6vs 6 ama nedense haftanın en çok satanlarında 1. koltugu vermiyor
  • Bu oyun ne zaman cıkacak acaba ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    adamlar sonuna kadar haklı ne demişler bi kitabı kapağına bakarak yorumlayamazsın ne malum adam da dio haritada fazla aksiyon var zaten call of dutyda 6vs 6 ama nedense haftanın en çok satanlarında 1. koltugu vermiyor


    Call of duty yle kıyaslamayaydın eyiydi :D
  • Bence az kişi ve küçük haritalar da en az dev savaş alanları kadar keyifli olabiliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna herturlu yumulurun otesi yok. Sabirsizlikla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patatessa1

    Bu oyun ne zaman cıkacak acaba ?


    13 MART
  • Eski Infinity Ward çalışanlarından Activisiona kapak yapacak bi oyun geliyor .. Modern warfare 2 kadar zevkli olur insallah ....
  • oyuncu sayısı değişti diye oyunu almaktan vazgeçmekte güzel kafaymış
  • Oyun vardır 64 kişiyle zevki çıkar ( BF ) oyun vardır 8 kişiyle senelerce oynanır ( L4D ). Fazla oyuncu koymak bir marifet değil ki. Oyunun yapısına göre değişir. Destiny'de de bunda da hemen infaz ediyorsunuz oyunu. Oyunu oynadınız mı da kaç kişilik olması gerektiğini bileceksiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bu adamlarin yaptigi gozum kapali alırım bu adamlar mp den anliyor Bknz: MW1-MW2 silahlar bolum tasarimlari falan cok iyi de MW2 nin tek kotu yani noob perkleri GL

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • keşke ps4dde çıkaydı ama neyseki PC var..^__^
  • Biz zamanında Quake, Tribes, Unreal Torunament, Doom, Duke Nukem oynmış insanlarız. Bu oyunların hepsi Titanfall dan daha hızlı ve daha fazla aksiyona sahip. Hepsini de aralıksız 10 saat oynayabilirim. Yetkililer kendi adlarına konuşsunlar. Belli ki hızın gerçekçilikten daha önemli olduğu dönemde hiç fps oynamamışlar.
  • yani şimdi 6v6 diyip ön yargıyla yaklaşmamak lazım. bir çıksın incelemelerden belli olur. ama sadece multiye odaklanan bir oyundan daha fazlasını beklerdim. sence gereksiz olabilir ama bunu opsiyonel koymana engel değil.

    half life ın multi si bile 8v8 i destekliyordu (yanlış hatırlamıyorsam) üstüne 50 saat süren single si vardı. o zamanlarda bana 15 sene sonra sadece multi çıkan bir oyun maximum 12 kişi olacak deselerdi gülerdim.

    bu karar çok kritik ve bence oyunun başarısında en önemli etken olacaktır. bir çok insan gözü kapalı alacaktır da sorarım sen daha fazlasını istemedikçe adamlarda sana aynısı sanki yeniymiş gibi fiyat koyarak satarlar. cod mantığı. uyuyan insanların dünyası.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu CoD ile karşılaştırmamak gerek çok farklı bir yapıları var ve tekrar tekrar söylüyorum Sony sever olarak PS3'e ya da PS4'e gelmediği için üzüldüğüm tek oyundur Titanfall neyse ki yüksek gereksinim istemeyecek gibime geliyor ki PC'de deneyeyim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ufacık haritalar için 12 kişi ideal bence. Daha yüksek oyuncu rakamlarında CoD gibi doğar doğmaz kim vurduya gitmenize gönlümüz razı olmadı diyor adam.
  • PS4 sahipleri ağlamasın bir gün rüyalarında bile olsa belki oynarlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    PS4 sahipleri ağlamasın bir gün rüyalarında bile olsa belki oynarlar.


    PC de oynıcaz be olm sen sıkma tatlı canını :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 8vs8 olsaydı bence yeterli olurdu ama bi bildikleri vardır. mesela cs go'da topluluk sunucuları çok zevksiz 16 vs 16 kim kime vuruyo anlaşılmıyo. ama rekabetçide 5vs5 çok daha eğlenceli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • elemanlaryn byr byldyklery vardyr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.