Şimdi Ara

DayZ İçin Planlanan Yenilikler Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     ArmA II modu olarak başlayan DayZ, gördüğü beğeninin ardından kendi başına bir oyun olarak hayatına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Steam üzerinden Alpha sürümüyle çıkışını yapan oyun, sorunlarla dolu olmasına rağmen iyi bir satış başarısı yakalamıştı. DayZ'nin yapımcısı Rocket, oyun için gelecek yenilikleri forum yoluyla açıkladı.
     
        Belirtilenlere göre yapımcıların ilk hedefi, oyuna daha fazla zombi eklemek. Fakat bunu yapmak pek de kolay değil. Zira her zombinin ayrı bir yapay zekası, ayrı bir eşya tablosu olduğundan dolayı sunucuların ve oyun clientının çok fazla sayıdaki zombiyi kaldırması zorlaşıyor. Yani işler düzgün gitmezse Rocket'in bu planı ilerleyen bir döneme geciktirilebilir.
     
        Dean Hall'ın ikinci çalıştığı konu, daha iyi sunucular. Bunun 2014'ün ilk aylarında sunulması bekleniyor. Ayrıca güvenliği arttıracak yeni bir anti-cheat sistemi de 2014'ün sonu için planlanıyor. Belirtilenlere göre DayZ'nin yeni anti-cheat sistemi, Valve'ın VAC'inin gelişmiş hali olacak. 
     
        Yapılan açıklamalarda son olarak oyun içi yenilikler de yerini alıyor. 2014'ün ilk ayları için eşya düşürme sisteminde yenilikler, hayvanlar ve avlanma sistemi, son olarak da toplama ve pişirme sistemi düşünülüyor. Yani henüz Alpha sürümünde olan DayZ'nin güncelleme takvimi epey yoğun görünüyor.
     








  • Görünen o ki , OYUNDAYIZ 'ı kullanıcılar iple çekiyor stand alone version için ;)
  • Just Cause 2'ye Multiplayeri yapanlara danisirdim ben olsam. 100 000 kisilik server gördüm gecenlerde. Adamlarin bu kadar bilgiyi islemek icin kullandigi özel bir sistem olmasi lazim. Yoksa düsük masraflari olan siradan bir serverin isleyebilecegi bir sayi degil bu.
  • Anlaşılan 2014 sonbahardan önce beta gelmeyecek
  • Oyun tam sürüme geçince de yenilikler eklenir bence .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alike03

    Just Cause 2'ye Multiplayeri yapanlara danisirdim ben olsam. 100 000 kisilik server gördüm gecenlerde. Adamlarin bu kadar bilgiyi islemek icin kullandigi özel bir sistem olmasi lazim. Yoksa düsük masraflari olan siradan bir serverin isleyebilecegi bir sayi degil bu.


    Just Cause 2 ile dayz standalone birbirine hiç benzemeyen yapıda ve özellikte oyunlar. sanırım dayz oynamamışsınız o yüzden yukarıdaki mesajı atmışsınız.
  • beyler şimdi alpha alsam bida oyunu satın almama falan gerek kalırmı aksi takdirde alacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordusGavadus

    beyler şimdi alpha alsam bida oyunu satın almama falan gerek kalırmı aksi takdirde alacağım


    bir daha almana gerek kalmaz.Alabilirsin oyunu.
  • Bence oynanış yapısı ve animasyonlar üstünde uğraşılmalı , the walking dead havasında zombiler olsa çok iyi olur diye düşünüyorum sayıları fazla , ağır hareket eden gibi...

    Dayz tutma sebebi şuanda gerçekçiliğe en yakın olan , çoklu oyuncu yapısı olan en iyi zombi oyunu olması ...

    Oyun piyasası zombi temasını ya dlc olarak kullandı yada ciddi yapımlar yapmadılar ...Arma serisinin ek paketi bile bu konudaki açlığı fark etti hemen tek başına olan sürümü geliştirdiler ...

    Diğer firmalar bu konuda neden ciddi çalışmalar yapmıyor anlamış değilim ,
  • araba çıksın millet koşup duruyor koca haritayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br><br>Just Cause 2'ye Multiplayeri yapanlara danisirdim ben olsam. 100 000 kisilik server gördüm gecenlerde. Adamlarin bu kadar bilgiyi islemek icin kullandigi özel bir sistem olmasi lazim. Yoksa düsük masraflari olan siradan bir serverin isleyebilecegi bir sayi degil bu.</blockquote><br><br>Just Cause 2 ile dayz standalone birbirine hiç benzemeyen yapıda ve özellikte oyunlar. sanırım dayz oynamamışsınız o yüzden yukarıdaki mesajı atmışsınız.


    Tabikide DayZ'nin ne oldugunu biliyorum. Burda vurgulamak istedigim JC2 Mod yapimcilarin 100 000 nesleyi hareket etmesini isleyebilen serverlari. Yoksa bende biliyorum ikisinin bambaska oyunlar oldugunu.




  • Bence harita az oynanmalı yane herşeyin yeri zaten biliniyor sadece grafik ve animasyon geliştirmek değil haritayı da az değştirsinler.Piknik havasından çıksın biraz daha kanlı bir atmsfer olsun ve bence eklenmesi gereken şey "Kuzeye gittikçe hava soğusun kaban falan lazım olsun omassa soğuktan hastalansın ölsün kar yağsın"keşke bunu ekleseler zaten suda olunca ısı düşüyor bundan etkileniyorduk aynısı kar yağdırarak yapsalar güzel olurdu.
  • benim anlamadığım modda çalışıyorda bunda neden çalışmıyor
  • Çok kaliteli bir oyun. Essiz sahaser bir oyun olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun tam sürüme geçince de yenilikler eklenir bence .


    oyunun Tam sürüme geçmesine en az 6 ay var diyebilirim çok geliştirme yapıcakları için hemen tam sürüme geçmezler çok eksigi var oyunun ama gelecek vaad eden mmo survıval.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br><br>Just Cause 2'ye Multiplayeri yapanlara danisirdim ben olsam. 100 000 kisilik server gördüm gecenlerde. Adamlarin bu kadar bilgiyi islemek icin kullandigi özel bir sistem olmasi lazim. Yoksa düsük masraflari olan siradan bir serverin isleyebilecegi bir sayi degil bu.</blockquote><br><br>Just Cause 2 ile dayz standalone birbirine hiç benzemeyen yapıda ve özellikte oyunlar. sanırım dayz oynamamışsınız o yüzden yukarıdaki mesajı atmışsınız.


    just cause 2 dayz acayip farklı dayz oynamadıgın belli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br><br>Just Cause 2'ye Multiplayeri yapanlara danisirdim ben olsam. 100 000 kisilik server gördüm gecenlerde. Adamlarin bu kadar bilgiyi islemek icin kullandigi özel bir sistem olmasi lazim. Yoksa düsük masraflari olan siradan bir serverin isleyebilecegi bir sayi degil bu.</blockquote><br><br>Just Cause 2 ile dayz standalone birbirine hiç benzemeyen yapıda ve özellikte oyunlar. sanırım dayz oynamamışsınız o yüzden yukarıdaki mesajı atmışsınız.</blockquote><br><br>just cause 2 dayz acayip farklı dayz oynamadıgın belli


    Oyunlar farklı da olsa bence yapılabilir. Sonuçta server yani her alanda kullanılabilir. 2 sinin birbirinden farklı olduğunu sanmıyorum ama tabi çok kişi olduğu zaman ne kadar zevki kalır orası bilinmez. Zombi sayısından fazla insan sayısı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Warz dayz farki nedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wegothepower

    Warz dayz farki nedir


    warz çakma ve dandik, dayz ise orjinal ve kaliteli :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KortX

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alike03<br><br>Just Cause 2'ye Multiplayeri yapanlara danisirdim ben olsam. 100 000 kisilik server gördüm gecenlerde. Adamlarin bu kadar bilgiyi islemek icin kullandigi özel bir sistem olmasi lazim. Yoksa düsük masraflari olan siradan bir serverin isleyebilecegi bir sayi degil bu.</blockquote><br><br>Just Cause 2 ile dayz standalone birbirine hiç benzemeyen yapıda ve özellikte oyunlar. sanırım dayz oynamamışsınız o yüzden yukarıdaki mesajı atmışsınız.</blockquote><br><br>just cause 2 dayz acayip farklı dayz oynamadıgın belli</blockquote><br><br>Oyunlar farklı da olsa bence yapılabilir. Sonuçta server yani her alanda kullanılabilir. 2 sinin birbirinden farklı olduğunu sanmıyorum ama tabi çok kişi olduğu zaman ne kadar zevki kalır orası bilinmez. Zombi sayısından fazla insan sayısı <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" alt="" align="middle" border="0">


    arkadaşım dayz standalone haritası 230km kare ve bu devasa haritada binlerce item spawn oluyor.bununla birlikte oyun ful sürüme ulaştığında haritada binlerce zombi, yüzlerce hayvan olacak ayrıca uçan,kaçan türlü türlü araçlar ve bu araçların birçok parçası bozulacak tamir edilebilecek.oyunda craft sistemi mevcut vs vs vs... sen bu oyunu zombi vurma oyunu sanıyorsun galiba? Dayz nere just cause 2 nere???




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.