Şimdi Ara

SOE'nin Premium Üyelik Sisteminde Değişiklik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Sony Online Entertainment'in MMO türündeki ve diğer online oyunlarında önemli değişiklikler yapıldı. Premium üyelere verilen avantajlarda bazı farklılıklar yaratıldı. Bundan firmanın EverQuest, EverQuest 2, PlanetSide 2 ve diğer oyunları etkilendi.
     
         Şu an premium üyeliğe sahip olanlar her ay 500 Station Cash alıyorlar. 3 Şubat'tan itibarenoyuncular  Station Marketplace'ten 2.000 dolara eş değer eşya alabilecekler. Bu seçimin her ay yapılması gerekiyor; çünkü seçimleriniz bir sonraki aya yansıtılamıyor.
     
        DC Universe Online'da ise 500 Station Cash yerine artık 5 dolar değerindeki Loyality Points sahibi olacağız. Vanguard: Saga of Heroes'ta Gold üyeler 500 Station Cash almaya devam edecekler, ama All Access üyeleri artık bu özellikten yararlanamayacaklar.
     








  • İşe Yaramaz bir oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankara

    İşe Yaramaz bir oyun


    Yav he he bilgisayarın oyunu düzgün çalıştıramıyorsa oyunun ne suçu var tamam çok iyi optimize bir oyun değil ama gayet zevkli bir oyun
  • Ben Planetside 2'yi sevemedim.Sanırım büyük haritalar hoşuma gitmiyor.Gerçi BF oynuyorum arada o daha keyifli geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.