Şimdi Ara

Titanfall'dan Yeni Oynanış Detayları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Önümüzdeki senenin en çok beklenen oyunlarından Titanfall, 13 Mart tarihinde PC, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, bekleyenlerin de merak ettikleri aynı yönde artış gösteriyor. Bu doğrultuda Respawn Entertainment yetkilileri, Titanfall'la ilgili merak edilen bazı soruları cevaplandırdı. 
     
        Oyunun resmi forumlarında yapılan açıklamalarda, modern FPS oyunlarının terimlerinden 'quick scope' ve 'no scope' olaylarına değindi. Belirtilenlere göre Titanfall'ın oynanışında bu tip terimler yer almayacak. Ancak bir yoluyla buna benzer oynanış yolları bulunursa da, oyuna etkileri diğer oyunlar kadar fazla olmayacak.
     
        Aslında bu tip şeyleri fazla oyun oynamayla gelişen refleksler olarak değerlendirebiliriz. Asıl isimleriyle daha çok tanınsalarda no scope, dürbünlülerde nişan almadan hızlı bir şekilde ateş etmenizi sağlıyor. Quick scope ise nişan almayla ateş etme arasındaki süreyi azaltarak daha etkili bir vuruş yapmanızı sağlıyor. Ancak yapımcının dediklerine de bakarsak, özellikle Call of Duty serisinde dürbünlülerle tek vuruşa adam öldürmeye alışmış oyuncular Titanfall'da epey zorluk çekecekler.
     








  • oyunda uçmak parayla olacak beyler ona göre kemerlerinizi bağlarsınız
  • Hayırlısı be gülüm :D
    Çıkınca bakarız nasıl oluyomuş :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 3 ve 4 te bile quickscope yapanlar var , bunda da yapan mutlaka çıkacaktır.
  • proluk kalmaz o zaman, casual oyuncu mu olsun istiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.