Şimdi Ara

Project Zomboid - İlk İzlenim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bağımsız yapımcı The Indie Stone tarafından geliştirilmekte olan zombi temalı aksiyon - RPG oyunu Project Zomboid'i genel çehresiyle anlatmaya çalıştık.






  • Mobilde izlenmio

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • E tuşuna basmak aklınıza gelmedi mi? Pencerelerden ve çitlerden E tuşu ile atlayabiliyorsunuz. Ayrıca büyük kahverengi, tahta çitlerden atlayamıyoruz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pardon, aklıma geldi. Ayrıca zombiler kapıları kırabiliyor belli bir süre sonra. Duvar, kapı, pencereli duvar falan da yapabiliyoruz ama bayağı bir zor. Denemek isterseniz, bir balta bulduğunuz taktirde ormandan ağaç kesip, testere ile tahtaya çevirip + olarak çivi de eklerseniz tamamdır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun ilk baştaki grafikleri güzeldi.Pixel pixel oyun daha ilgi çekici duruyordu şimdi o kadar güzel değil.Oynanış harika ama grafikler itici duruyor artık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dayz de şöyle bişey olaydı iyiydi. dayzde her ev birbirinin kopyası. 3 odası varsa 1 odasında 2 yatak bi dolap oluyo diğer odalar hep boş oluyo. ulan bi evde tuvalet mutfak olmazmı be. tuvalet varsada küvet olmuyo. mutfak varsada zaten başka bi oda olmuyo o evde. şuan project zomboidin atmosferini çok kıskandım dayz satın almış biri olarak. o yalnızlık ve korku hissini çok güzel yaşatacak tam sürümde project zomboid. ama dayz... dışarı çıkıyosun yeşillik kuş cıvıltıları vs.vs. ulan sims bile dayzden daha korkunç yeri geldiğinde
  • sims oyunun orjinal zombie versiyounu sürekli eve girip cikmak oyundaki amac hayata kalmak onu anladim lakin oynadiklari karakder 80´lerin modasini takiniyor :Dbu arada.
    görev falan yokmu bos bos dolanmak hic hocuma gitmes biraz senaryo ögeleri olsaydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyunda çok fazla sorun var.zombilerden çok hastalıktan ölünüyo.bu arada videoyu youtubeye koysaydınız iyiydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce falandı heralde burada görüp koşa koşa ilk alphasını oynamıştım, hikayesinde ölmek üzere olan karınızı hayatta tutmaya çalışıyordunuz, çok trajikti :) ve bug fışkırmasına rağmen çok hoşuma gitmişti. O zaman 4 dolarmı ne verip almıştım oyunu şimdi direk steamde aktifleştirebiliyorumuşum çok sevindim. Oyunun müzikleri ve atmosferi gayet başarılı. Oyunun size verdiği en önemli şey bu tarz diğer oyunlardan farklı olarak hayatta kalma çabasını ve korkusunu fazlasıyla hissettiriyor. Mesela Dayz her ne kadar mükemmel dizayn edilmiş bir oyun olsa da bir süre sonra düşmanınız insanlar, hikayeniz de hayatta kalmaktan çok diğer insanları işine çomak sokmaya dönüyor çünkü kısa bir sürede elde edilebilecek herşeye sahip olabiliyorsunuz ve yapacak birşey kalmıyor. Bu oyunda ise yapacak çok şey var ve hayatta kalmak oldukça zor, bu da sürekli içinizde bir korku ve telaş olmasını sağlıyor. Türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız. Not: Karakter seçim ekranında karakterinize iyi ve kötü birbirini dengeleyen ek özellikler verebiliyorsunuz, incelemede atlanmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyun çok detaylı.Örneğin tencerede çorba yaptığınızda tek seferde içiyorsunuz fakat yanınızda kase varsa çorbayı kaselere bölüp daha sonra da içebiliyorsunuz.Grafikler kötü evet, geliştirilmesini umuyoruz ama oynanabilirlik iyi.Mesela çitlerden yada camlardan E tuşuyla atlayabilirsiniz.C tuşuna bastığınızda can barı ve özellikleriniz gözüküyor.Burdan karakterinizi kazandığınız tecrübelerle geliştirebiliyorsunuz.Yani oyun bu yönden gayet detaylı.Ama buglar çok fazla.Bunları da oyunun kendi sitesinde bulunan Project Zomboid'in bütün bir haritası var ve burada nerede bug olduğunu görebiliyorsunuz.Keşke videodan önce ilk izlenim için oyunu çok uzun süre oynasaydınız veya tuş kombinasyonlarını keşfetseydiniz.Bunların dışında bence oyundaki atmosfer çok iyi.Sesler insanı tedirgin edebiliyor.Dışarıda rahatça dolaşamıyorsunuz.Bence oyundaki buglar (özeliiklede zombilerin bazen olduğu yerde koşması ve sağ tıklama olayı) düzeltilip grafikler iyileştirilirse bu oyun çok iyi bir hayran kitlesine sahip olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • coop desteği şuan var oyunda. bilgisayara bi gamepad bağlayıp oyunu başlatıp tek tuşla oyuna dahil olabiliyosunuz. 4 kişiye kadar destekliyo. onuda atlamışlar videoda.

    edit: grafikleri bana yeterli geldi. nede olsa bu oyun grafik vaat etmiyo. grafik yerine animasyon eklerlerse daha hoş olur. mesela yemek yeme animasyonu en basitinden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 22 Aralık 2013; 16:41:24 >
  • Hikaye modu olmadan yorum yapmak istemiyorum.Hikaye bence çok önemli bir unsur.
  • Zombi teması sıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E tuşuna bassanız atlıycak çitlerden. nası video çekiyosunuz anlamıyorum. izlerken saç baş yoldurttunuz resmen.
  • Dayz Standalone bekliyoruz hadi ama BSC nerede kaldı video?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Dayz Standalone bekliyoruz hadi ama BSC nerede kaldı video?

    aman boşver şimdi buglı versiyonda video çekerler ama tam sürüm olunca çekmezler. oyüzden şimdi yapmamaları en iyisi. dayzmodda öyle yaptılar çünkü
  • multisi olucakmı acaba ilerde ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    <BLOCKQUOTE class=quote><I>alıntı:</I><BR><BR>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<BR><BR>Dayz Standalone bekliyoruz hadi ama BSC nerede kaldı video?<BR></BLOCKQUOTE><BR>aman boşver şimdi buglı versiyonda video çekerler ama tam sürüm olunca çekmezler. oyüzden şimdi yapmamaları en iyisi. dayzmodda öyle yaptılar çünkü


    panpa yanarım 15 dolarıma yanarım standole diye aldık hadi hayırlısı.
  • arkadaşlar türkçe oynamaya çalıştıgımda türkçe karakter sorunu oluyor ç,ş,ı gibi harfler gözükmüyor yerine saçma sapan işaretler oluyor bi yardımcı olun ? bde dayzyi almak için erkenmi acaba indirime girermi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun iyi mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.