Şimdi Ara

Wii U Tableti için Yüksek Kapasiteli Pil Satışta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Nintendo Wii U'nun tablet kontrolcüsünün şikayet edilen yönlerinden biri de tam şarj sonrasında 3 ila 5 saat arasında oyun oynamaya imkan vermesiydi. Nintendo şimdi oyunculara daha uzun ömürlü bir pil seçeneği sunuyor.
     
        Nintendo'nun online mağazasında (diğer mağazalara da gelecektir) satışa çıkan yeni yüksek kapasiteli pil oyunculara tablet kontrolcüyü 8 saat kullanma imkanı sunuyor. Bu pilin fiyatının 32 dolar olması ise dezavantajı. Umarız Nintendo bundan sonra üreteceği tablet kontrolcülerde bu yeni  pili kullanma kararı alır.
     








  • allah aşkına! piyasadaki tabletlerin 3 katı kalınlığında tablet yapıyorsun ki bu tablet kendi başına çalışamıyor üzerinde güçlü bir işlemci vs yok. ve kocaman tablette ufacık pil var. tamam tablet kalın olsun bu bir oyun kontrolcüsü ele oturması falan lazım ama madem kalın doldursana içini pille! nintendocuyuz da buna çok sinirlendim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    allah aşkına! piyasadaki tabletlerin 3 katı kalınlığında tablet yapıyorsun ki bu tablet kendi başına çalışamıyor üzerinde güçlü bir işlemci vs yok. ve kocaman tablette ufacık pil var. tamam tablet kalın olsun bu bir oyun kontrolcüsü ele oturması falan lazım ama madem kalın doldursana içini pille! nintendocuyuz da buna çok sinirlendim.


    O kadar pil koyarlarsa kontrolcü çok ısınmazmı ? belkide ondan öyle yapmışlardır.
  • Fiyat yüksek...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.