Şimdi Ara

inFamous: Second Son'dan 5 Dakikalık Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Sony ve Sucker Punch işbirliği ile hazırlanan inFAMOUS: Second Son'ın yeni ve uzun bir oynanış videosu ortaya çıktı. 5 dakika uzunluğundaki bu oynanış videosu serinin iyi bir yolda olduğunu da gösteriyor.
     
         Özellikle grafiksel konuda oyunun oldukça iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Yüksek karakter ve çevre detayları, ışıklandırmalar ve yıkılabilir çevre oyuncuları bir hayli etkileyecek gibi görünüyor. Yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
     








  • Bundaki yapay zeka biraz geri kalmış gibi görünüyor. Düşmanlar çok donuk.
  • görüntüler tanıtımdakiler kadar iyi duruyor. Hareket animasyonları da çok güzel duruyor. Geriye bi tek nasıl bir oynanabilirliği var onu test etmek kaldı o da BSC'nin ellerinden öper artık :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun fazla casual görünüyor, ciddi güç dengesizliği var. adam onepiece de ki logia tipi gibi mübarek ölümsüz. etrafa ışık atmaktan başka bir şey yapmıyor. prototipe da askerlerin silahlarını alabiliyor onların içine girip kılığına bürünüyor, tank ve helikopter kullanabiliyor etraftaki araba vb. şeyleri düşmanlara fırlata biliyorduk. bu oyun fazla görev bazlı görünüyor. açık dünya diyince insan daha fazla etkileşim ve özgürlük bekliyor. şu haliyle killzone gibi grafik demosundan öteye gidemez.
  • 0:22 ceketin yakasındaki buğ yıl oldu 2014...
  • DMC yi tahtından edebilir demiştim ama dmc deki combo heycanı bu oyunda yok gibi gözüküyor ,düz git alev at birkaç karizmatik hareket yap vs. grafiklere laf yok süper ama oyun ruhsuz gibi gözküyor daha gazlı bir oyun beklerdim.
  • bu yeni nesildeki grafikler bir önceki nesil deki gibi beni şaşırtmadı.Xbox 360 ve ps3 ilk çıktıklarındaki gördüğüm grafikler çok hoşuma gitmişti.Fakat ps4 ve Xbox one daki grafikler zaten ben bu grafikler ile oyun oyunuyordum bu yüzden dolayı beni fazla etkilemedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    DMC yi tahtından edebilir demiştim ama dmc deki combo heycanı bu oyunda yok gibi gözüküyor ,düz git alev at birkaç karizmatik hareket yap vs. grafiklere laf yok süper ama oyun ruhsuz gibi gözküyor daha gazlı bir oyun beklerdim.

    Sen çok yanlış gelmişsin.

    DMC ile inFamous arasında uzaktan yakından alaka yok.
  • Helal olsun grafikler şahane sağlam bir exc geliyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafikler çok iyi.yapay zeka fena değil oynayış da zevkli görünüyor çok güzel olmuş.
  • Grafikler güzel ama yok artık dedirten hiç bişey yok burda iş oyunun işleyişine kalıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fanlığı bırakın, az objektif bakın allah aşkına... şu videoda gördüğümüz grafik ve efektler ps3, xbox 360 oyunlarına göre evet iyi fakat 2014 için yeterlimi? yani yeni nesil bumudur?bumudur bizi 8 sene götürecek, geleceğe taşıyacak oyun ve görsellik? hadi grafik vs geçtim o yapay zeka nedir öyle arkadaş :( ''yeni nesil'' konsollar çıktığı gün eskimiştir bence... kusura bakmayın ama şu videoda gördüklerim çok yetersiz, insanlar bunun üzerinde grafik kalitesinde oyunları 2 senedir falan pc lerinde zaten oynuyorlar hayal kırıklığı oldu benim için bu video...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Grafikler güzel ama yok artık dedirten hiç bişey yok burda iş oyunun işleyişine kalıyor


    senden objektif bir yorum görmek beni bir hayli şaşırttı açıkçası... inşallah oyunun oynanışı, hikayesi güzeldir yoksa grafik adına öyle ahım şahım birşey yok ortada... pc toplamış ve pc de yüksek grafik kalitesinde oyunlar oynamak sana yaramış rambocuk :)))
  • oldum olası beğenemediğim saçma sapan bir oyun.ama seveni, beğeneni, bekleyeni çok.saygı duymak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.