Şimdi Ara

MGS V: Ground Zeroes'tan PS3/4'e Özel Görev

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Hideo Kojima'nın PS4'ün çıkış günü etkinliğine özel duyurusu belli oldu. Kojima, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes için PlayStation 3 ve PlayStation 4'e özel bir görevi duyurdu. Deja Vu Mission adındaki görevde eski Snake'i oynayacak ve eski günleri hatırlayacaksınız. Konuyla ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     




  • zaten eski snake ile oynamıyormuyuz :) naked snake solid snake'in babası değil mi ??? naked snake ile oynarken nasıl ileriki bir zamanın solid snake'in anılarına deja vu yaparız ki, ortada pek büyük bi süpriz yok kojima 1 kostüm için bu kadar milleti galyana getirdin ne diyeyim ben sana :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    zaten eski snake ile oynamıyormuyuz :) naked snake solid snake'in babası değil mi ??? naked snake ile oynarken nasıl ileriki bir zamanın solid snake'in anılarına deja vu yaparız ki, ortada pek büyük bi süpriz yok kojima 1 kostüm için bu kadar milleti galyana getirdin ne diyeyim ben sana :)

    naked snakein eski halini oynuyacakmisiz mgs3 den oncesini oynayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece skin değil başlı başına bir görev bu içerik.Fark ederseniz askerlerde MGS1'deki gibi,Kar var ve sonunda MGS1'de kurtarmaya çalıştığımız kişilerden Donald Anderson'ı görüyoruz(MGS3'deki Sigint).Bu DLC'de Grey Fox,Meryl,Liquid gibi karakterleride görürüz(belki).Ayrıca DLC'de Snake konuşuyorsa(büyük ihtimal evet) David Hayter tarafından seslendirilmeli yoksa Deja vu falan olmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.