Şimdi Ara

The Last of Us Senaryo DLC'sinden İlk Video!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



        Sony'nin Spikte TV ile düzenlediği PlayStation 4'ün çıkış yayını oldukça hızlı başladı. Naughty Dog, iki farklı duyuruyu peşpeşe yaptı. 

     

        Etkinliğin başlangıcında The Last of Us: Left Behind'ın ilk videosu yayınlandı. Yayınlanan video oldukça kısa. Videoda karakter olarak Ellie'nin yanında onun çocukluk arkadaşı Riley'i görüyoruz. DLC, ana senaryonun öncesini anlatacağa benziyor. Daha fazlasını VGA'da göreceğiz gibi duruyor. DLC, 2014'ün bahar aylarında çıkacak.


     








  • Evet izliyoruz :) Uncharted 4' de duyuruldu he he :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ellie'nin ısırılmadan önceki zamanı olacaktır bu, yanlış hatırlamıyorsam arkadaşıyla birlikte bir eğlence merkezinde ısırıldığını söylemişti. Arkadaşı ölmüş, kendinin bağışıklığı var ölmemiş, Ellie'nin yanındaki çocuktan ve mekandan da anlaşıldığı gibi o güne gideceğiz demek ki.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • harika yaa sadece şu b1 dakkayı 7 kere izledim abi kaliteli yapımlar bambaşka oluyor yaa tadı damağımızda kalmıştı the last of us ın dlc sini merakla bekliyoruz ESAS BOMBA UNCHARTED DUYURULDU YUUPPPİİİİİİ
  • adamlar bu işin masteri oldular.. keşke şu oyun ps4'ede gelse :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear


    Ellie'nin ısırılmadan önceki zamanı olacaktır bu, yanlış hatırlamıyorsam arkadaşıyla birlikte bir eğlence merkezinde ısırıldığını söylemişti. Arkadaşı ölmüş, kendinin bağışıklığı var ölmemiş, Ellie'nin yanındaki çocuktan ve mekandan da anlaşıldığı gibi o güne gideceğiz demek ki.


    Hocam spoiler sekmesi kullanırsanız iyi olur.Oynamayan arkadaşlarda olabilir,kimsenin keyfini kaçırmaya hakkımız yok spoiler küçükte olsa büyükte olsa.

    Şu gün sadece The Last of Us ve Uncharted Süpriz seviyesindeydi.Ps4 aldıracak oyunlar sadece The Order:1886 ve Uncharted bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 15 Kasım 2013; 15:56:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.