Şimdi Ara

Blizzard, WoW'u Mobil Cihazlarda Denemiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Warcraft, StarCraft ve Diablo gibi oyun dünyasının en köklü serilerine sahip olan Blizzard, hayranlarına kapılarını açtığı BlizzCon etkinliğinde yeni haberler sunmaya devam ediyor. Etkinlik sırasında Gamespot'a konuşan Blizzard'dan Allen Brack, World of Warcraft'la ilgili yapılan bir denemeden söz etti.
     
        Brack'ın belirttiklerine göre Blizzard, World of Warcraft'ı mobil cihazlar üzerinde denemiş. Fakat arayüz sıkıntısı, World of Warcraft'ı da vurmuş. Yaptığı açıklamalarda Brack, "Mobil platformların geleceği hakkında hepimiz heyecanlıyız. Hepimizin bir akıllı telefonu, bir tableti var. World of Warcraft'ı tabletler üzerinde denedik. Fakat umduğumuz şeyi ortaya koyamadık. Arayüzü düzenleme, bizim için çok zorlayıcı oldu. Bu oyunun mobil platformlar için olmadığını anladık." sözlerine yer verdi.
     








  • bana sorsalardı bende söylerdim onlara bu oyunun mobilde oynanamayacağını boşu boşuna uğraşa girmişler :D arkadaş oyundan milyon tane skill var skill tuşları desen 1-0 + f1-f12 tuşları dahil zor yetiyor mobil platforma nasıl uygulansın bu
  • ke skill var hangi birini mobile ortamda kullnacaksın hadi telefonun hasasiyetinden kullanarak karekteri yönşendirme yapılabilir ama diğer türlü bilgisayarın verdiği performansı alınmaz. ama diğer türlü karakter bakma item satın alma gibi guild ile konuşma vs tarza şeyler çok güzel oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.