Şimdi Ara

Oddboxx Bugün Avrupa PSN'de Satışa Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Just Add Water, Oddworld serisinin oyunlarını tek bir pakette Oddboxx adıyla bugün Avrupa PSN'de satışa çıkarıyor. £15.99/€19.99 fiyat etiketiyle satışa çıkarılacak olan Oddboxx'ta Abe’s Oddysee ve Abe’s Exoddus'un yanı sıra Munch’s Oddysee ve Stranger’s Wrath'in HD sürümleri yer alacak. 
     
          Malesef resmi açıklamada oyunun satışa çıkacağı Avrupa ülkeleri arasında Türkiye PSN bulunmuyor. O nedenle Oddboxx'ı indirmek için diğer ülke hesaplarından birini kullanmak zorundasınız.
     








  • Nasıl bulunmuyor Türkiye PSN'de?

    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/oddworld-the-oddboxx/cid=EP4134-NPEJ00231_00-B000000000000720

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oddysee ve Exoddus'u yalayıp yutmuş biri olarak New 'n' Tasty çıkışına bu denli yaklaşmışken bir kez daha bu ikisini oynayamam zaten. Türkiye'ye çıkmaması o kadar büyük bir kayıp değil. Ayrıca gamepad ile oynarken insan şaşırıyor "Hangisi follow me? Hangisi wait?" diyerek. Bu oyunu ilk PS1'de oynasam da gerçekten klavye oyunu daha pratikleştiriyor.O yüzden PC için Steam'den alma taraftarıyım. Hem daha ucuz. 15 dolar kadar bir fiyatı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.