Şimdi Ara

CoD: Ghosts'un Konsol Sürümü Şimdiden Hacklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Call of Duty: Ghosts bu gece itibariyle çıkışını yapacak. Ancak gelen haberlere göre oyun hem Xbox 360 için, hem de PlayStation 3 için şimdiden hacklenmiş durumda.
     
        İnternette yayınlanan görsellere göre Call of Duty: Ghosts'un konsol sürümü hem korsan mecralara düştü, hem de oyun için hack programları yapıldı. Aşağıda yayınlanan görüntülerde daha oyun çıkmadan 10. prestij seviyesine gelen bir kullanıcıyı, rakibin nerde olduğunu gösteren Wall Hack'i, bütün perkleri kullanma hilesini görüyoruz. Videoda ise otomatik hedef alma hilesi(Aim Bot) açmış bir oyuncu gösteriliyor.
     
     









  • Evet hacklendi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.


    korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D


    ne o konsolda korsan kullananların kaydını mı tutuyorsun.
  • ya bu otomatik hedef alma hilesinden ne anlarsınız anlamıyorum...hadi korsanı filanı anladıkta..bu aimbot olayı oyunu çirkinleştiriyor...esasında bunu kullananları tesbit ediyorlar benim bildiğim daha sonra banlıyorlarda..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yeni nesilde decided servisler var onlarla beraber bu sorun ortadan kalkar. herhalde bu sorun sadece xbox 360 da var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D


    Pc ciler korsanı demo gibi kullanır. Korsan indirirler, sp yi biraz oynar hoşlarına giderse satın alırlar. Zira korsan oyunla mp oynanmaz. Konsolcular oyun daha çıkmadan oyunu bitirirler, oyunu hacklerler, mp de son seviyeye gelirler. Şimdi soruyorum, hangi taraf daha kötü?
  • Mağara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alemburda34<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D</blockquote><br><br>Pc ciler korsanı demo gibi kullanır. Korsan indirirler, sp yi biraz oynar hoşlarına giderse satın alırlar. Zira korsan oyunla mp oynanmaz. Konsolcular oyun daha çıkmadan oyunu bitirirler, oyunu hacklerler, mp de son seviyeye gelirler. Şimdi soruyorum, hangi taraf daha kötü?


    Saçmalama Allah aşkına ya :D Korsanı demo gibi kullanırmış, he 10 - 20 GB oyunu 15 dakikasını oynamak için mi indirecen? İndiriyorsan eğer o oyun biter daha kaçarı mı var. Zaten oyunların genelinin demosu var, çok saçma yani söylediğin. Tamam kırılmış konsolun varsa korsanın dibine vuruyorsun hakkaten, CoD Ghost olsun, AC Black Flag olsun geçen hafta bitirdim daha oyunlar çıkmadan, yani katılıyorum bi yerde ama sen de pc'yi savunacam diye abartıyorsun bazı şeyleri.

    Her iki platformada aynı seviyede korsan var, sadece pc'ye oyunlar çıkış gününe kadar anca crackleniyor, konsolda crack derdi olmadığı için 1-2 hafta öncesinden bile korsan olarak oynanabiliyor tek fark bu. Ha bide konsolda yine crack diye bişe olmadığından korsanken bile online oynamak mümkün, ama banlanıyor hesaplar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alemburda34<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D</blockquote><br><br>Pc ciler korsanı demo gibi kullanır. Korsan indirirler, sp yi biraz oynar hoşlarına giderse satın alırlar. Zira korsan oyunla mp oynanmaz. Konsolcular oyun daha çıkmadan oyunu bitirirler, oyunu hacklerler, mp de son seviyeye gelirler. Şimdi soruyorum, hangi taraf daha kötü?</blockquote><br><br>Saçmalama Allah aşkına ya :D Korsanı demo gibi kullanırmış, he 10 - 20 GB oyunu 15 dakikasını oynamak için mi indirecen? İndiriyorsan eğer o oyun biter daha kaçarı mı var. Zaten oyunların genelinin demosu var, çok saçma yani söylediğin. Tamam kırılmış konsolun varsa korsanın dibine vuruyorsun hakkaten, CoD Ghost olsun, AC Black Flag olsun geçen hafta bitirdim daha oyunlar çıkmadan, yani katılıyorum bi yerde ama sen de pc'yi savunacam diye abartıyorsun bazı şeyleri. <br><br>Her iki platformada aynı seviyede korsan var, sadece pc'ye oyunlar çıkış gününe kadar anca crackleniyor, konsolda crack derdi olmadığı için 1-2 hafta öncesinden bile korsan olarak oynanabiliyor tek fark bu. Ha bide konsolda yine crack diye bişe olmadığından korsanken bile online oynamak mümkün, ama banlanıyor hesaplar.


    CoD Ghost'un Demosunun Link'ini Atabilirmisin Kardeşim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crynet

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Metal-Gear<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alemburda34<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D</blockquote><br><br>Pc ciler korsanı demo gibi kullanır. Korsan indirirler, sp yi biraz oynar hoşlarına giderse satın alırlar. Zira korsan oyunla mp oynanmaz. Konsolcular oyun daha çıkmadan oyunu bitirirler, oyunu hacklerler, mp de son seviyeye gelirler. Şimdi soruyorum, hangi taraf daha kötü?</blockquote><br><br>Saçmalama Allah aşkına ya :D Korsanı demo gibi kullanırmış, he 10 - 20 GB oyunu 15 dakikasını oynamak için mi indirecen? İndiriyorsan eğer o oyun biter daha kaçarı mı var. Zaten oyunların genelinin demosu var, çok saçma yani söylediğin. Tamam kırılmış konsolun varsa korsanın dibine vuruyorsun hakkaten, CoD Ghost olsun, AC Black Flag olsun geçen hafta bitirdim daha oyunlar çıkmadan, yani katılıyorum bi yerde ama sen de pc'yi savunacam diye abartıyorsun bazı şeyleri. <br><br>Her iki platformada aynı seviyede korsan var, sadece pc'ye oyunlar çıkış gününe kadar anca crackleniyor, konsolda crack derdi olmadığı için 1-2 hafta öncesinden bile korsan olarak oynanabiliyor tek fark bu. Ha bide konsolda yine crack diye bişe olmadığından korsanken bile online oynamak mümkün, ama banlanıyor hesaplar.</blockquote><br><br>CoD Ghost'un Demosunun Link'ini Atabilirmisin Kardeşim.


    Arkadaşlar konsolları öyle bir anlatmıssınız ki 2 hafta önceden oynanıyo herkez öyle falan sanki herkez korsan kullanıyor :) orjinal kullananların hakkını yemeyelim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bu oyunu almayı düşünüyordum ama birşey olacaksa almam CS:GOda bıktık zaten hile açanlardan ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alemburda34<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D</blockquote><br><br>Pc ciler korsanı demo gibi kullanır. Korsan indirirler, sp yi biraz oynar hoşlarına giderse satın alırlar. Zira korsan oyunla mp oynanmaz. Konsolcular oyun daha çıkmadan oyunu bitirirler, oyunu hacklerler, mp de son seviyeye gelirler. Şimdi soruyorum, hangi taraf daha kötü?</blockquote><br><br>Saçmalama Allah aşkına ya :D Korsanı demo gibi kullanırmış, he 10 - 20 GB oyunu 15 dakikasını oynamak için mi indirecen? İndiriyorsan eğer o oyun biter daha kaçarı mı var. Zaten oyunların genelinin demosu var, çok saçma yani söylediğin. Tamam kırılmış konsolun varsa korsanın dibine vuruyorsun hakkaten, CoD Ghost olsun, AC Black Flag olsun geçen hafta bitirdim daha oyunlar çıkmadan, yani katılıyorum bi yerde ama sen de pc'yi savunacam diye abartıyorsun bazı şeyleri. <br><br>Her iki platformada aynı seviyede korsan var, sadece pc'ye oyunlar çıkış gününe kadar anca crackleniyor, konsolda crack derdi olmadığı için 1-2 hafta öncesinden bile korsan olarak oynanabiliyor tek fark bu. Ha bide konsolda yine crack diye bişe olmadığından korsanken bile online oynamak mümkün, ama banlanıyor hesaplar.


    Arkadaş ben multiplayer oynayamadığım oyunu ne yapayım? Hadi diyelim oyunun sp sini korsan oynadın bitti. 10 saat diyelim. Sonra ki 100 saatlik mp keyfi? Gidip satın alacağım. Bu yüzden korsan demo gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alemburda34<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Sözde konsolda korsan yok ya. Henüz pc korsanı çıkmadı konsolculara duyurulur.</blockquote><br><br>korsanın konsolda mı fazla yoksa pc demi fazla istersen bu konulara girmeyelim yoksa yazını silmek zorunda kalabilirsin :D</blockquote><br><br>Pc ciler korsanı demo gibi kullanır. Korsan indirirler, sp yi biraz oynar hoşlarına giderse satın alırlar. Zira korsan oyunla mp oynanmaz. Konsolcular oyun daha çıkmadan oyunu bitirirler, oyunu hacklerler, mp de son seviyeye gelirler. Şimdi soruyorum, hangi taraf daha kötü?



    pc de mp de kıranlar var merak etme sen

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyunda verilen video blackops 2 den sıradan bir oynanış videosu ve 2 kişi kendi arasında kolpadan hack yaptık diyor haber kolpa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsoldaki korsan ve hile oranı PC'ye göre gözle görülür bir biçimde azdır. Çünkü konsolu, oyunları değerli bulanlar oynar. PC'de ise konsoldaki oyunun yarı fiyatına oyun olmasına rağmen ekran kartına, RAM'e, işlemciye para harcamaktan oyunları torrentten çekerler. Bu kadar basit.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ulan komiksinizin haftalar önce pc ye çıktı oyun korsan yoldan oyunu indiren yok 4 saatlik senaryo modu için kimse 28 gb lık dosyayı göze alamıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haber Colpa diyen arkadaş
    http://www.youtube.com/watch?v=4C_Ky0AzotY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.