Şimdi Ara

Deadly Premonition'un PC Sürümüne Çözüm Yaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde, Deadly Premonition'un PC'ye normal bir porttan daha kötü seviyede çıktığını size anlatmıştık. Oyunda ne grafik ayarlarını değiştirme, ne de çözünürlük belirleme seçeneği yer alıyordu. 720p'de çalışan Deadly Premonition'un PC sürümü adına imdadımıza mod yapımcıları yetişti.
     
        Daha önce Dark Souls adına da aynı çalışmayı yapan NeoGaf'tan Durante isimli mod yapımcısı, Deadly Premonition için çözüm yamasını yayınladı. Halen gelişim aşamasında olan modda her geçen sürümle grafikler daha da güzelleşiyor. DPfix isimli modun 0.3 versiyonuna http://buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Ben çözünürlük yamasını da becerememiştim bunu da çözünürlük dosyalarını da oyunun neresine atıcaz ki??

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar part2 chapter2e geçiş yaptıgım sırada loading ekranından sonra dp.exe çalışmayı durdurdu diyerek oyundan atıyor. Yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım bu sorunu yaşayan yok sanırım. Çok berbat bir port olmuş gerçekten. Geçenlerde çıkan Enslaved isimli oyun da aynen böyleydi. Son zamanlarda port oyunlara karşı bir antipati kazandım gerçekten. Bir tek castlevania sağlam çıkmıştı. Oyun da güzeldi ama böyle yarım kalması üzdü beni. Eminim update falan da gelmez off

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında merak ettiğim bir oyundu almayı düşünüyordum ama Steam Community'den baktığım zaman bir tek olumlu yorum göremedim bende vazgeçtim.Adam gibi offical bir yama gelse de sorunsuz bir şekilde oynasak.
  • 720p ollup olmamasını bıraktım oyun tam ekran bile olmuyor. Hiçbir grafik ayarı yok. Yani port olsa idi de doğru olsa idi. Onu bile becerememişler. Kesinlikle zaman kaybı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oynu x360 emülatörü ile oynansa bundan iyi olur belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.