Şimdi Ara

Pokemon Serisine DLC Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     DLC sistemi ortalığı kasıp kavururken Pokemon serisine bu tür içeriklerin gelip gelmeyeceği merak konusu. Örneğin yeni Pokemonlar ve bölümlerin oyuna DLC olarak (tabi ücret karşılığında) eklenmesi nasıl olurdu?
     
        Serinin geliştiricisi Pokemon Company'e göre DLC sistemi Pokemon dünyasının görünüşünü berbat edebilir.  Yetkililer Pokemon markasını korumak zorunda olduklarını, Pokemon'ları bile parayla satarlarsa buna değecek içerik için büyük çaba göstermeleri gerektiğini belirtiyorlar.
     
        Keşke bütün geliştiriciler Pokemon Company olaya kadar hassas yaklaşsalar. 
     








  • Çok iyi bir karar Mario serisine de DLC geldi ki onlar yine iyiydi ve de oyun sonuçta platform ama Pokemon'un ruhu daha başka ve DLC'nin yakışacağını düşünmüyorum ki zaten gelebileceği biçimler aşırı derecede saçma olurdu. Mario'nun diğer serilerinden hemen hepsi DLC'ye sahip olabilir ancak pokemon onlardan biri kesinlikle değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslinda dlc ile yeni haritalar ve gymler gelebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pokemon serisi YENİ pokemonları saymassak güzel ama turtabanlı yapıda bayıyor bir süre sonra , koskaca nintendo''pokemon generations''adlı oyundaki gibi hobi için uğraşıp bir şeyler yapmaya çalışan bir adam kadar olamamış yuh!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.