Şimdi Ara

The Order: 1886'ya Emmy Ödüllü Senarist

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Ready at Dawn daha önce gerçekleştirdikleri bir kaç önemli port ve God of War serisinin PSP'deki geliştirici ismi olarak nam salmıştı. Şimdi ise kendi geliştirdikleri oyun motoru ile co-op tabanlı TPS oyunu The Order: 1886 ile yeni nesil çıkarmasını yapmaya hazırlanıyor.

       Yapımcı ekibin sadece görselliğe ve oyun dinamiklerine odaklanmadığı, hikayeyi de önemsediğini görüyoruz. Zira HBO'da John Adams isimli mini Tv dizisinin yapımcılığını üstlenen ve daha önce yazmış olduğu senaryolar ile Amerika'nın prestijli ödüllerinden Emmy'e layık görülen Kirk Ellis, The Order: 1886'nın senaristleri arasında yer alıyor.

       Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Ready at Dawn stüdyosunun kurucularından Ru Weerasuriya şu sözlerle neden Ellis'i gruba dahil ettiklerini dile getirdi:

    "O bir oyuncu değil. Oyunlarla alakası yok. Eminim herkes bizden oyunlar üzerinde çalışmış bir senaristle yola devam etmemizi isterdi. Ancak biz zaten oyun kısmını hallediyoruz ve hikaye konusunda bir oyuncuya ihtiyaç duymuyoruz. Amacımız hikayede yenilikçi, taze ve özlediğimiz bir şeyler sunulması."









  • Bu oyun beni nedense baya bir heyecanlandırıyor.Bakalım nasıl olacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun benj heyecanlandiriyor ps4 alsam ilk oynamak istediyim oyun bu olacak.Bu oyunu co-opsuz tek kisilik oynamak oluyomu?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarla iç içe olan birinin iyi senaryo yazacağına zaten inanmıyorum. İşi senaryo yazmak olan biri, yani bir senarist bu işi daha iyi yapar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun sessiz sedasız,ama sağlam adımlarla geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.