Şimdi Ara

Blizzard'a Hilecilerden 7 Milyon Dolarlık Tazminat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     MMO oyunlarının belası olan bot programları, World of Warcraft'ın başında da bulunuyor. Blizzard, World of Warcraft'ın bot programı geliştiricilerinden bir stüdyoya dava açtı. Sonucunda ise büyük bir tazminat kazandı.
     
        Gelen haberlere göre iki seneden beri sürmekte olan dava süreci bugün sonuçlandı. Blizzard'ın Ceiling Fan Software isimli yazılım şirketine açtığı dava sonrasında California'dan mahkeme kararı bugün itibariyle verildi. Belirtilenlere göre hile programı üreticileri, dava sonrasında Blizzard'a tam 7 milyon dolarlık tazminat ödeyecekler.
     
        Blizzard'ın dava sonrasında elde ettiği tek şey para olmadı. Bahsi geçen yazılım şirketi, programı satın alan kişilerin listesini de Blizzard'la paylaştı ve 14.000 World of Warcraft hilecisi Azeroth'tan uzaklaştırıldı.
     








  • quote:

    Wow hala var mı ya?

    Activison ne kadar aç bir şirketsin ya!Adamlar doğru düzgün anti hile sistemi geliştirimiyor ve faturasını başkasına kesiyor.Bari o 7 milyon doları bi hayır kurumuna felan bağışlayın.Kötü insandan gelen paradan hayır gelmez diyecem de,sanki blizzactivision çok iyi niyetli bir şirket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 19 Ekim 2013; 1:23:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br></blockquote>Wow hala var mı ya?<br> <br> Activison ne kadar aç bir şirketsin ya!Adamlar doğru düzgün anti hile sistemi geliştirimiyor ve faturasını başkasına kesiyor.Bari o 7 milyon doları bi hayır kurumuna felan bağışlayın.Kötü insandan gelen paradan hayır gelmez diyecem de,sanki blizzactivision çok iyi niyetli bir şirket.


    Ne alakası var.Evinize hırsız girse,güvenliğini sağlayamadığınız için suçu kendinizdemi arıyacaksınız.Çıkarın artık şu at gözlüklerini.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynı şey starcrafttada var hatta şuan hackin fiyatı 5 dolarada düştü ^^

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hileden ne zevk alıyorlar acaba?
  • beter olsunlar. hile yazılacak tek oyun gtadır. onu da oyunu bitirdikten sonra. mmo da hile açan adam hapisi bile hak ediyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.