Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall'da 'Scout' Sınıfı Detaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Killzone: Shadow Fall'da Scout sınıfının da detayları ortaya çıktı. Bu savaşçı sınıf gizliliğin hız ve kaba güçten önemli olduğunu düşünenlere göre olacak. Açıklamalara göre Scout sınıfı uzaktan düşmanlarını temiz bir şekilde öldürebilecekken, Cloak gibi özellikleri ile belli bir mesafeden düşmana görünmez olabilecek. Bu sınıfın diğer yetenekleri şu şekilde:
     
    Tactical Echo: Bu yetenek size düşmanları bir süreliğine haritada görebilme özelliğini sunuyor. Öyle ki Cloak gibi görünmezlik özelliğini kullananların bile haritaki yerlerini tespit edebileceksiniz.
     
    Emergency Teleport: Bu özellik sayesinde özellikle düşmanlardan kaçmak için haritanın herhangi bir yerine rastgele (random) olarak ışınlanıyorsunuz. Kurduğunuz pusu işe yaramadığında kullanabileceğiniz güzel bir yöntem.
     
    Stun Drone: Bu özellik size bir adet Stun Drone sağlıyor. Bu hava aracı düşman size yaklaşana kadar havada bekliyor ve ateş edildiğinde doğrudan düşmanın üstüne gidip onu sersemletiyor ve bir süreliğine kör ediyor.
     








  • Gorunmezlik olayi berbatbise bide teleport eklemisler KZ2 de hicbir avantaji olmayan scout son2 oyunda nedenbukadar beceri eklerlerki oyun 12-12 oynuyon 8-9 scout gorunmezlik cabasi oyun oyunolmaktancikiyor.
  • Dengenin sağlanacağını düşünüyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • her killzone gibi bu da muhteşem olacak (hatta benim gibi çok az multiplayer oynayanlar için bağımlılık yapan multiplayer geliyor gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    her killzone gibi bu da muhteşem olacak (hatta benim gibi çok az multiplayer oynayanlar için bağımlılık yapan multiplayer geliyor gibi



    Nickini yazarsan beraber takılırız usta .:)
    Bende sorun yaşıyorum Killzone'un multiplayer modunda .:S

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.