Şimdi Ara

Dark Souls'a Agresif Düşmanlar Modu İsteyen?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Mod yapımcıları PC için piyasaya çıkan Dark Souls: Prepare to Die Edition'da da boş durmadılar. Oyun için grafiksel modlamanın dışında oldukça ilgi çekici bir mod duyuruldu. Bu mod düşmanları daha agresif yani saldırgan yapıyor.
     
         Dark Souls: Aggressive Mode isimli bu oyun modu düşmanlar için belirlenmiş sınırları kaldırıyor. Yani önceden sizi belli bir noktaya kadar takip eden düşmanlar, görev yerlerine geri dönüyorlardı. Aggressive Mode ise bu sınırı kaldırıyor. Ayrıca düşmanlar sizi uzak mesafelerden duyup yanınıza geliyorlar. Böylece aynı anda 6-7 düşmana karşı savaşmak zorunda kalabiliyorsunuz.
     
         Modun geliştiricisinin açıklamasına göre düşmanların yerlerinde de değişiklik yapılmış. Bu da sürprizlere hazır olun demektir. Aggressive Modu http://buradan indirebilirsiniz. Aşağıda bu modun tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.
     








  • ultra yapay zeka dlc ile gelecekmiş hanım
  • Benim kızdığım şey bu tür modlarda düşmanın hareketlerinin değişmesinin yanında vuruşlarının benden aldığı enrjin kat kat fazlasını alması bu olmasa çok güzel savaşlar çıkarabiliriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ovvvvvvfvfadfakfsnalwn kaveden adam toplama modu ulan oyun yeterince zor degilmis gibi bir de oyunu daha zorlastirmak zekice mi bu neyin kafasi yolo mode on
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ovvvvvvfvfadfakfsnalwn kaveden adam toplama modu ulan oyun yeterince zor degilmis gibi bir de oyunu daha zorlastirmak zekice mi bu neyin kafasi yolo mode on


    ov ye men
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.