Şimdi Ara

Killzone: SH'nin Season Pass'i Duyuruldu + Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Killzone: Shadow Fall'un senaryo modunun iddialı olduğunu biliyoruz. Bu oyunun multiplayer modları da en az senaryo modu kadar iddialı olacak gibi görünüyor. Zaten oyundaki haritaların ücretsiz olarak açıklanması oyuncuları çok memnun etmişti.
     
         Oyunda haritalar ücretsiz olmasına karşın Killzone: Shadow Fall için bir Season Pass duyuruldu. Bu season pass'te 45 Avro'luk içeriğin 19.99 Avro'ya verildiği belirtiliyor ve karşımıza çıkacak içerikler de şu şekilde:
     
    Online co-op genişleme paketi
    * 3 online co-op harita paketi
    * 2 fazladan multiplayer genişleme paketi
     
        Shadow Fall'un online co-op genişleme paketinde yepyeni haritalarda en fazla 3 kişi gelen düşman saldırılarına karşı koymaya çalışacağız. Ayrıca 2 fazladan multiplayer genişleme paketinin ise saatlerce fazladan oyun oynama şansını bize sunacağı belirtiliyor.
     
        Anlaşılan Sony ve Guerilla Games multiplayer haritaların ücretsiz olacağı yönündeki sözünde tam olarak durmamış. Bunun yerine bazıları ücretsiz, bazıları ücretli modeli benimsenmiş.
     








  • Killzone sevdiğim bir seridir . Bu oyunu da merakla beklemekteyim. En azından TÜRKÇE ALTYAZI seçeneğinin olması gerekir. Yoksa hayal kırıklığına uğruyacağım. Ayrıca GAMESCOM videosunu izledim grafikler gözüme hiç hoş gözükmedi özellikle de E3 videosundan sonra Buyurun Link :http://www.youtube.com/watch?v=lUjQ4DJXLzw özellikle videonun dakika 2:35 ten sonrası beni çok etkiledi.Umarım bizi kandırmak için yine sony killzone 2 deki gibi yapmamıştır :( . Bakalım hele bi çıksın oyunda siz de bi incelemesini yapın ona göre alığ almayacağıma karar vericem ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • başarılı grafikler ama hikayesinin de başarılı olması gerekir yoksa crysis 3 gibi teknoloji videosundan öteye gidemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamy12

    Killzone sevdiğim bir seridir . Bu oyunu da merakla beklemekteyim. En azından TÜRKÇE ALTYAZI seçeneğinin olması gerekir. Yoksa hayal kırıklığına uğruyacağım. Ayrıca GAMESCOM videosunu izledim grafikler gözüme hiç hoş gözükmedi özellikle de E3 videosundan sonra Buyurun Link : lUjQ4DJXLzw özellikle videonun dakika 2:35 ten sonrası beni çok etkiledi.Umarım bizi kandırmak için yine sony killzone 2 deki gibi yapmamıştır :( . Bakalım hele bi çıksın oyunda siz de bi incelemesini yapın ona göre alığ almayacağıma karar vericem ...


    Tgs oynanis videolarini izle derim. Oyunun gelisim asamasi henuz tamamlanmadi. Gamescom ve tgs'de gösterilen ayni orman bölumunun bile farkli seyler sundugundan bahsediliyor. Oyunun cikisini bekleyin derim.
  • satışlarda cod u ancak bf geçebilir (fps olarak) ama bir cod oyuncusu olarak bu oyunun ghosts dan daha hoş geldiğini söylemeliyim. KZ3 de silahları customize bile edemiyoduk bu iyi oldu ama ne kadar kaliteli MP olur onu çıkınca görecez artık.
  • Hikayesinde bir olayi olmayabilir fakat su ana dek gelmis gecmis en iyi multiye sahiptir en azindan 3 te oyleydi full turkce ve sorunsuz bir dublaja sahip olmasida cabasi ayrica hicbir zaman grafikle one cikan bir yapim olmadi crysis gibi bir cople karsilastirman senin cahilligin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hikayesinde bir olayi olmayabilir fakat su ana dek gelmis gecmis en iyi multiye sahiptir en azindan 3 te oyleydi full turkce ve sorunsuz bir dublaja sahip olmasida cabasi ayrica hicbir zaman grafikle one cikan bir yapim olmadi crysis gibi bir cople karsilastirman senin cahilligin


    neden bu kadar atar yaptın şimdi. O ben değilim ama ne gerek vardı yani. Killzone 3 ün mp si fazla kaliteli değil bunu inkar edemessin. Daha silahlara yakınlaştırma takıp çıkaramadıımız bi oyunda böyle demen garip. Aynı silah birinde burst sıkıyo birinde tarıyo nasıl mantık şimdi. Ve bende grafiklerini beğendim. Zaten oyun daha bitmedi (az kaldı ama bitmedi) ve killzone 3 20011 in en iyi grafikli oyunuydu. Sen daha hiçbirşey bilmeden gelmiş buraya yorum yazıyorsun. Hikayeside eşşizdir killzone un. bak bu linke:http://forum.donanimhaber.com/m_15941974/mpage_1/key_/tm.htm




  • bu oyunun grafik ve detay konunda crysis 3 ü bile geçer nitelikte ama tabi video lar yanıltıcı oyunu detaylı oynadıktan sonra ancak anlayabiliriz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Killzone Shadow Fall en iyi grafikli FPS. Bu mekanların Single player versiyonu da daha iyi olur üstelik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Killzone Shadow Fall en iyi grafikli FPS.

    Sesli güldüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.