Şimdi Ara

Diablo 3'ün Auction House'u Kapatılıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     PC cephesinde senelerce beklenen, çıkışından sonra ise büyük eleştiriler alan Diablo 3, online DRM sistemiyle ve Auction House desteğiyle oyuncuların hedefi haline gelmişti. Blizzard, oyuncuların beklediği kararı biraz geç olsa da, en nihayetinde verdi. Diablo 3'teki para sistemi ve Auction House servisleri kapatılıyor!
     
        Oyunun yeni yönetmeni Josh Mosqueira'nın aldığı karara göre 18 Mart 2014 tarihinde oyundaki para sistemi(gold) ve gerçek parayla alışveriş yaptığımız mağazalar kapatılacak. Değişikliğe gerekçe olarak bu sistemlerin oyunun gerçek amacını unutturduğu gösteriliyor.
     
        Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda çıkan oyunun konsol sürümlerinde bu sistemler yer almıyordu. Belki gelecek yeni değişikliklerde Diablo 3'ün online DRM'si de kaldırılabilir. 
     








  • Tam da yeni diablo 3 almışken süper bir haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 mart 2014'e kadar zaten alan alır itemini çökmüş bir sistem ne yaparlarsa yapsınlar artık kurtulmaz diablo 3. Bunca yıl bekledikten sonra bu şekilde fiyasko bir oyun olması çok üzücü şuan bu oyun Diablo 3 olmasaydı ilk Diablo olsaydı bu kadar oynanmazdı diğer serilerin hatrına aldık oynuyoruz yapacak bir şey yok..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeterince para kazandıktan sonra oyuncuların daha fazla tepkisini çekmemek için kapattılar .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pvp yakında geliyor galiba o yüzden.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • herkes itemini alsada reaper of souls geldikten sonra var olan itemlerin bir değeri kalmayacak zaten.her halükarda mükemmel haber helal olsun yeni yönetmene.diablo 3'ün sevmediğim tek yönü ah ve rmah'tı.diablo 3 18 marttan sonra harbiden diablo 3 oluyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandoras

    18 mart 2014'e kadar zaten alan alır itemini çökmüş bir sistem ne yaparlarsa yapsınlar artık kurtulmaz diablo 3. Bunca yıl bekledikten sonra bu şekilde fiyasko bir oyun olması çok üzücü şuan bu oyun Diablo 3 olmasaydı ilk Diablo olsaydı bu kadar oynanmazdı diğer serilerin hatrına aldık oynuyoruz yapacak bir şey yok..


    İtemi alan alır olmayacak bence. Çünkü yeni ek paket yolda. Büyük ihtimalle o ek paketle herkesin baştan son level itemleri kasması gerekecek.
  • Ah kalkacaksa d2 deki ladder sistemi gibi oyun çıktığından bu yana oynayan oyuncuların tüm profilleri ve karakterleri sıfırlanmalı herkes yeniden ah olmadan satın aldığı değil dropladığı itemlerle oynasın bir de exp ile şu PvP olayını artık oturtsunlar oyun kutarır belki. PLvl 100 olan 3 karakterim var hiç umurumda değil yeter ki adamlar hatalarından dönsün ben yeniden kasarım.
  • 2000 küsür saat oynadım hala da oynuyorum hatta sırf bu oyun için internet faturası ödüyorum. Kalksın artık şu zorunlu internet bağlantısı.
  • Zaten gerekli parayı kazandılar o yüzden fazla batmaz.
  • Beni oyundan soğuttuktan sonra kapatsalar ne olur kapatmasalar ne olur? Oyunda item sistemi patlak, sürekli oynama isteği uyandırmıyor, bir kere Inferno'da Diablo'yu kesince oyun bitiyor. Zorluğu da bence bu sebeple koymuşlar. Runeword'ler fazlasıyla geri dönmeli bence. Diablo 2'yi irdeleyerek 3'ü o hale getirmiş olsalardı bugün çok farklı konuşuyorduk. Diablo 2 benim için hala efsanedir ama Diablo 3 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten bu Josh Mosqueira tebrik ederim. Bundan evvelki düdük cesaret edip AH ve RMAH tabusunu yıkamadı. Runeword sistemi yok diyenler bence BlizCon'u (8 ve 9 Kasım) beklesinler derim feci ters köşe olacağız gördüklerimi siz görseydiniz. Off off.. neyse.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • diablo 3 ten acayip sogudum gelecek olan ek paket bile heycanldirmiyor beni artik.
  • Peki neden Mart 2014? Yeni bir ek paket. Yeni karakter/karakterler, dolayısıyla oyundaki bütün zamanını Auction House'da geçiren ticaretseverleri bir anda oyuna çekmeyi hedeflemek... Olabilir mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kesin çöp olucakmı arkadaşlar bununla ilgili net bi bilgisi olan warmı ona göre satışa koyim??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.