Şimdi Ara

Kojima'dan Quiet'ın Seksi Giyimi Hakkında Açıklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Daha önce Metal Gear Solid V: Phantom Pain'deki karakterlerin figür satışlarını arttıracak derecede seksi olmasını istediğini açıklayan Hideo Kojima'nın oyundaki karakterlerden Quiet'ı tanıtmasının ardından bir tartışma başlamıştı. Bazı kişiler bu tasarımda ucuz seksilik olduğunu düşünüyorlardı ve MGS serisine yakışmadığını söylüyorlardı. Hatta Halo'nun tasarımcısı da "oyun endüstrisi daha iyisini hak ediyor" diyerek tepki göstermişti.
     
         Hideo Kojima ise bu duruma tepki gösterdi ve "Quiet'ı tanıdıkça onun hakkındaki bu yargılarınız dolayısıyla utanç duyacaksınız" derken onun eski dövüş oyunlarındaki cinsel yönü önplana çıkarılmış karakterlerin tam tersi bir yapıda olduğunu belirtiyor.
     
        Aslında eğer burada bir yanlış anlaşılma varsa suç biraz da Hideo Kojima'nın diyebiliriz; çünkü Quiet'ı en baştan bu şekilde tanıtsaydı sanırım tepkiler de daha az olabilirdi, ama o doğrudan "figür satışlarını arttıracak" sözcükleriyle olayı anlatınca bu tür tepkilerle karşılaştı.
     
        Bakalım bu açıklamalar oyuncuları tatmin edecek mi?
     

  • Oyuncunun utanç duyacak birşeyi yok, karakteri bende eleştirdim ama giyim tarzı MGS'ye yakışmadığı için, tip - şekil açısından eleştirdim. Yoksa kalça göğüs görmek bizi rahatsız ettiğinden değil, sadece MGS türü bir oyuna bu tip aşırı bir giyim (giyimsizlik) uyumlu gitmiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alah alah Gayet Güzel Bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her oyunda böyle çılgın karakterler olmalı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kadının cinsel yönü ön plana çıkarılmasa da kıyafetleri yeter ki zaten :) benim hoşuma gitmedi ŞAHSEN
  • Gayet iyi işte, oyun sonuçta bu üstünde yaş sınırı olacak, ki Kojima'nın karakteri sadece cinsel görünümü üzerinden ele alacağını düşünüyorsanız önceki oyunları oynamamışsınız.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ALLAH ALLAAAAH. La bu millet EVA memelerini sallaya sallaya gezerken niye isyan etmiyordu? Şimdi herkes, bütün yapımcılar, oyuncular dini bütün insanlar oldular. Ahlaklı insanlar oldular. Baktılar Kojima gene dağıtacak ortalığı, herkes bir tutuştu. Kojima'yı gömme çabasına düştüler. Yakında Big Boss'un eli metal, nasıl mastürbasyon yapıyor bu adam diye de sallarlar Kojima'ya...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Karakterin saçma yönleri de var gibi ama, tangasını taytının üzerine giymesinin taktiksel avantajını çözemedim mesela. Daha iyi olabilirdi de oyunda bu detaylara takılmayacağız sanırsam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Reddit'te gördüm.Paylaşayım dedim. Karakterin yüzüne dikkat edin.
    Kojima'dan Quiet'ın Seksi Giyimi Hakkında Açıklama
    https://store.donanimhaber.com/44/cd/a4/44cda49d2a9740676f4f546e834842ac.jpg

    Yine yüzüne dikkat edin.
    http://i.minus.com/ibp2JNl6oVlujM.gif
    http://i.imgur.com/TLXusbE.gif
  • Kojima'dan Quiet'ın Seksi Giyimi Hakkında Açıklama


    Çorabı kaçmış

    Yeni nesilde deliler öküzler iguanalar gibi beklediğim iki oyundan biri (diğeri ff 15) seksi olması herzaman güzel benim için fakat daha güzel yapabilirdi asker mi kaşar mı belli değil.Yine de hastasıyım bu oyunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FERFEROS

    Reddit'te gördüm.Paylaşayım dedim. Karakterin yüzüne dikkat edin.<br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=80923020&url=http://i.imgur.com/6fzHdNT.jpg" target="_blank" data-href="http://i.imgur.com/6fzHdNT.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://i.imgur.com/6fzHdNT.jpg" width="320px" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0" height="240"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=80923020&url=http://i.imgur.com/6fzHdNT.jpg" data-href="http://i.imgur.com/6fzHdNT.jpg">http://i.imgur.com/6fzHdNT.jpg</a><br> <br> Yine yüzüne dikkat edin.<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=80923020&url=http://i.minus.com/ibp2JNl6oVlujM.gif" data-href="http://i.minus.com/ibp2JNl6oVlujM.gif">http://i.minus.com/ibp2JNl6oVlujM.gif</a><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=80923020&url=http://i.imgur.com/TLXusbE.gif" data-href="http://i.imgur.com/TLXusbE.gif">http://i.imgur.com/TLXusbE.gif</a>


    evet ben de videoyu izlerken fark etmiştim o ayrıntıyı :D
  • simdiey kadar mgs oyunlarinda cokca seksilik gorduk zaten bunun nesini yadirgadilar anlamiyorum ? taa mgs 1 de bile meryl i degisik pozlarda gormustuk , hatirlayin mantisin meryl i ele gecirdigi ilk sahne kicina zoom cekmisti kamera :) diger serilerde de devam etti mgs 2 de rus bacimiz :) 3 dede eva vardi yiyistiler resmen bir ara videoda :) (ara videolari skip skip degip gecmemenin avantajlari) simdi gelmis 2 gogus gosterdiler diye mi laf yapiyorlar komik valla . hideo ne yapsa alirim bu oyunu hideo yaptigi surece hic bi sekilde sogumam oyundan . robotik arkadasimizin ana akrakter oldugu oyunu begenmemistim mesela .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • keşke pc yede çıksa bu oyun için yeni nesil konsol alacağım
    dlc lerden nefret ediyorum ama güzel giysi dlc leri gelir umarım :D
    Hideo Kojima dan bunun benzeri karakterli oyunlar bekliyoruz ve pc ye çıkarsın konsola teşvik var resmen. böyle oyunlar hep konsola çıkıcaksa mutlaka alacağım birtane :D
    kaliteli bu metal gear solid
    adamın ismi marka zaten yav Hideo Kojima

    zamanında ps1 de oynardım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beni bir oyuncu olarak ilgilendiren oyunun iyi olup olmadığır ne yani böyle seksilik katıp sanki oyunumuz baştan kötü olacak bu yüzden oynanştan çok bununlamı ilgileneceksiniz mesajımı verilecek acaba anlamadım gitti
  • oha şakirt nesli artmış... yakında karakterlri tesettüre spkun diyecekler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o değilde sanki biraz lara croft havası yokmu kızda ?_?
  • videoda kızın gözleri birden değişkenlik gösteriyor böle bir şeyi atlayacaklarını sanmıyorum belki nişan aldığında falan böle oluyodur sonuçta mgs serilerinde metafizik öğeler her zaman olmuştur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.